Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluszaq

kto poleci skuteczny wyszczuplajacy balsam do ud itd.?

Polecane posty

Gość pluszaq

od jakiegos czasu zaczelam sie na spokojnie odchudzac, jem w miare dietetycznie, zazywam jak najwiecej ruchu, ale chcialaby wspomoc otrate nadmiernej tkanki tluszczowej jakims balsamem. byc moze wszystkei te balsamy to pic na wode?? jakie jest wasze zdanie? z gory dzieki za odpowiedzi :)

Gość o rzeszty
Tez bym chciala wiedziec.

Pic... Ćwiczenia,dieta,masaże,piling kawowy z cynamonem mogą pomóc.

Gość pluszaq
dzieki :) tego sie obawialam ...

Gość try try
Moja instruktorka areobiku mówi, że skora na udach jest gruba i żeby "wzmocnić i przyspieszyć" działanie kosmetyku najlepiej wymasować uda jakimś kremem lub żelem a następnie zawinąć się w folie spożywczą i zostawić tak na całą noc. Po jednym takim zabiegu (podobnież) można stracić kilka cm w obwodzie uda, najlepeij się zmierzyć przed zawinięciem i po ściągnięciu foli.

Gość pluszaq
a to ciekawostka, kto wie, czy sie nie pokusze ... tylko jeszcze nie wiem, co ew. kupic za kosmetyk ...

dobra jest czekolada :D serio, kupuje sie np w hurtowniach kosmetycznych... i tak samo smarujesz i owijasz sie folia :) ale trzeba to robic systematycznie.. a z tym juz gorzej (u mnie) :) dobre toto jest na celulit.. nawet bardzo dobre. u kosmetyczki taki zabieg kosztuje jednorazowo ok 100zl a w hurtowni puszka takiej czekolady kosztuje z 50-70 zl i starcza nawet na jakies 10 zabiegow :) mam kolezanki kosmetyczki i od nich to wiem

Gość pluszaq
oj z ta czekolada ta juz wieksza komplikacja ;)

Gość ewcia_20
a ja sie smaruje od 2ch tygodni zelem NIVEA,,gudbaj cellulajt,, i mam duzo gladsza skore na udach napieta,celulit znika i folia tez sie owijalam na noc ale podobno to niezdrowe:( no i strasznie goraco w tej foli,budzilam sie spocona i czym predzej zdzieralam to badziewie z siebie ..:O

Gość pluszaq
dzieki za odpowiedzie :) ma ktos jeszcze cos do dorzucenia? czy uzywal ktos moze preparaty clarinsa?

Gość dziewczyny na damskiej
torebce bardzo chwala sobie linie 3D extreme Eveline, dzisiaj kupilam serum i krem (promocja,kazde po 11,90 normlanie okolo 14-15 zl) i podobno nie ustepuja one o wiele drozszym preparatom, wybprobuje bo wiele nie trace jak cos :-)

Gość ONA69
ziaja zel na celuliti daje efekty po miesiacy regularnego stosowania a kosztuje ok 8 -9 zl ladnie pachnie i dobrze sie wchlania i dziala!!!