Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia19g

Ciągłe kłótnie w związku....

Polecane posty

Jestem z chlopakiem 4 lata bardzo go kocham ponad zycie, za 5 miesiećy bierzemy slub...ale... czesto sie klocimy o glupoty:( strasznie mi przykro z tego powodu ale czasem nie potrafimy zapanowac nad tym co robimy i boje sie jak nasz zwiazek bedzie wygladal za 10 lat przez te klotnie:( wiem ze napewno chce z nim byc nie wyobrazam sobie zycia bez niego ale z drugiej strony boje sie przyszlosci jak dojda naprawde powazne problemy.... Pozdrawiam

Gość KYFCURTQIUE
CZESC:) JA JESTEM JUZ PRAWIE ROK PO ŚLUBIE... NIESTETY NIE NAPISALAŚ JAK WYGLĄDAŁ WASZ ZWIĄZEK WCZEŚNIEJ,CZY TEZ SIE TAK BARDZO KLOCILISCIE??? BO JA Z MOIM OBECNYM MEZEM, KLOCILISMY SIE OKROPNIE PRZED SLUBEM,CHOCIAZ WCZESNIEJ WSZYSTKO BYLO OK... IM BLIZEJ SLUBU TYM WIEKSZE ZACZYNALY SIE KLOTNIE... POTEM WSZYSTKO MINELO I JEST TERAZ WSPANIALE:)))) WIEC JESLI KLOCICIE SIE TYLKO TERAZ TO NIE MARTW SIE:) TO ZAPEWNE TYLKO OGROMNY STRES ZWIAZANY Z TA WAZNA DECYZJA , KTORA PODJELISCIE:) I NIE WARTO SIE ZRAZAC:) ALE JESLI WASZ ZWIAZEK WYGLADAL TAK OD POCZATKU TO.... MOZE WARTO TO JESZCZE PRZEMYSLEC? ŻYCZE POWODZENIA:)PA

Czesc:) dziekuje za odpowiedz:) my zaczelismy sie klocic jak zamiszkalam z nim u jego rodzicow... i to glownie przez to sie klocimy a ze zyje ciagle w nerwach to i w innych sytuacjach czesto dochodzi do klotni:( ale jak juz wczesniej pisalam nie umie bez niego zyc bo jest miloscia mojego zycia...