Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajjaajajjjaa

Org. urodzinowego party dla 10-latki

Polecane posty

Gość jajjaajajjjaa

Hej kolezanki - mam do Was ogromna prosbe - moze juz któras z Was była w podobnej sytuacji, wiec wszystkim bede ogromnie wdzięczna za pomysły otóż: moja 10-letnia córka obchodzi niedługo urodzinki, w jej klasie zrodziła sie moda na oragnizowanie małych przyjęć urodzinowych... ona juz była na kilku, wiec teraz sama też chce zorganizowac coś takiego, ale ja w ogóle nie mam pomysłu jak to powinnno wyglądać.. na tych przyjęciach, na których ona już była to tez nie było nic wielkiego - matki sie wiele nie starały - pizza na tlefon i tort, ale ja jednak chciałabym zorganizowac coś fajnego - jakieś konkursy, ciekawe zabawy... błagam o jaikieś pomysły!! z góry dziekuje!! pozdrawiam , miłrgo dnia :)

Gość jajjaajajjjaa
up ;)

Gość w maku na bank sie spodoba

Gość jajjaajajjjaa
nie - McDonlds odpada - w naszym mieście nie ma tego shitu :) ma to być impreza domowa - mam y spory ogród a urodz są w połowie maja, wiec pogoda powinna dopisać..

Hej... Ja nie wiem jakie są teraz 10-latki (bo jak czytam albo widzę takie 13 co to wygladaja na 25, to juz sama nie wiem...), ale jeśli to są nadal \"dzieci\", a nie już \"nastolatki\", to może zrób takie zwykłe przyjęcie, ale poprzeplataj jakimiś konkursami... Pomysło na konkursy możesz poszukac w necie (nie muszą być jakieś niewiadomo jakie nagrody, jakieś drobiazdgi, ktore kazdego uciesza). Jak bylam mala bylam na takich urodzinach u kolezanki i bylam zachwycona.... Pozdrawiam!

Gość oczywiscie alkohol musi byc
:D