Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa na tym forum

co ja mam bidna zrobić?nie mam prawie piersi

Polecane posty

Gość nowa na tym forum

prawie nic nawet nie wiem czy to jest AA:-( W ogole jestem baaaaaaaardzo szczupla to moze dlatego mi nigdy nie urosły ale już nie urosna mam 22lata:-(

Gość noto masz problem

Gość kkkkkkkkaaaaaaaaaaaaatttttt
pokaż cycki ,ocenimy

Gość hiena hienowata
a potem zmniejszają

Gość halo nowa na tym forum
a moze ci sie cycki pokaza jak sie podniecisz?probowalas kiedy?

Gość nowa na tym forum
NIE bo się wstydze!! wiem jakie mam piersi ja ich nie mam wogóle to nie urojony kopleks kobiety ktora ma B i twierdzi że ma małe ja naprawe mam problem!!nie ma dla mnie nawet stanika!!!

Gość nowa na tym forum
ta co pokazywała tu swój biust to akrat ma piersi............

Gość katon
Zadamy dość przewrotne pytania: Co ma zrobić facet mający mizerną kuśkę? A ten, któremu nie chce stać? Ten, który nim włoży, a poleci? Co ma zrobić ta, która cierpi na pochwicę i nawet włożenia palca – boli. Można długo tak wyliczać. Czy nawet bardzo małe piersi mają wpływ na zmniejszenie doznań, albo na obniżony poziom uczuć? Nie. Taka jesteś i już. Zapewne po ciąży piersi się powiększą. Nawet podczas systematycznego kontaktu z partnerem trochę zwiększą wymiar – stymulacja hormonalna. Tak jak są miłośnicy ogromnych cyców, tak są panowie uwielbiający cycusie niewielkie. Spróbuj znaleźć z tego powodu plusy. Biegnąć nic się nie dynda i nie obrywa. Nie masz problemów z odparzeniami w gorące dni, nie musisz niczego dźwigać i nie boli kręgosłup. Możesz chodzić bez stanika. Zatem nie ma tego złego, co nie ma dobrych stron. Duży cycek jest fajny, ale też przysparza kłopotów. Faceci gapią się w dekolt, wypowiadają sprośne słowa. Nie przejmuj się. Małe jest piękne (za wyjątkiem fiutka).