Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a tak na marginesie

Jadlospis dla szczeniaka.....

Polecane posty

najlepiej jest podawac szczeniakowi gotowa karme poniewaz zapewni ona miezbednych dla niego w tym wieku skladnikow.Zadna domowa karma nie bedzie odpowiednio zbilansowana.Karma gotowa nie wymaga zadnych uzupelnien. Najlepiej zakupic taka karme u weterynarza lub w sklepie sprzedajacym karmy z tzw.wyzszej polki np.Eukanuba.One zapewnia szczeniakowi prawidlowy rozwoj.

Popieram!!Najlepiej karmić zbilansowaną gotowa karmą,dopasowaną do wieku,wagi i rasy psa :) Idź do weterynarza,na pewno ci doradzi. Moja afganka je Royal Canin

Gość wiolaj
Ja mojemu szczeniakowi jeszcze gotuje bo dopiero kończy 8 tygodni i nie za bardzo mu idzie suche. Ja mu gotuje ryz z warzywami i mięsem z kurczaka Jak sie jednak zdecydujesz na suche to pamiętaj o rozmoczeniu 6 tyg. szczeniak powinien być jeszcze przy matce wiec bardziej trzeba o niego dbać

Zadalam to pytanie na innym topiku,jedna z osób odp mi,ze taka karma to najgorszy syf. Kupilam Pedigree junior,a do picia daje wode mineralna. Moze bede to uzupelniac takim domowym jedzeniem?