Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARINNAKA

jak czytam to forum to budza sie we mnie

Polecane posty

Gość KARINNAKA

psychopatyczne skłonnosci... Jak widze w jaki sposób na tym forum traktowane sa kobiety..Jak czytam o tych penisach w gardłach...połykaniu...o tym jak ktoóryś tam swojej kobiecie wepchnął o z grozo podczas uniesienia na siłe......to widzac penisa mojego faceta niemam ochoty go dotykac a przed oczami mam siekiere....aby mu go odrabac.....To dopiero dałoby mi rozkosz......chyba coś sie ze mna prz to forum stało....Moze seksuolog pomoże...Wypaczyła mis ie przez was posychika

Gość lakzer
a moze bierz te tematy mniej powaznie?

Gość pociesz sięee
we mnie tez...Wypaczono tu jakos seks oralny ktory uwielbiałam...teraz jakoś mam awersje amój facet nie wie o co chodzi

Gość lakzer
dziewczyna nie musi lykac.JA nie jestem za tym.

Gość zbok zdzich
a dlaczego kierujesz sie w zyciu osobistym tym,co pisza inni?Przeciez z niegdys fajnego forum,gdzie mozna bylo pogadac,zasiegnac opinii,napisac o sobie-kilkoro pokreconych zrobilo"wlasne forum"--pokrecone...Moze jest gdzies inne,takie jak to bylo na poczatku?Nie podawaj adresu...

Gość zbok zdzich
a dlaczego kierujesz sie w zyciu osobistym tym,co pisza inni?Przeciez z niegdys fajnego forum,gdzie mozna bylo pogadac,zasiegnac opinii,napisac o sobie-kilkoro pokreconych zrobilo"wlasne forum"--pokrecone...Moze jest gdzies inne,takie jak to bylo na poczatku?Nie podawaj adresu...

Fakt - trzeba mieć silną psychikę, żeby czytać to forum i nie zwariować hahahahaha :D:D:D Proponuję więcej dystansu do internetu i tego co tam ludzie piszą :)

Bo niepotrzebnie się przejmujesz opiniami kilku osób, które sa na tyle biedne, ze zamiast teraz siedzieć z kims i uszlachetniac swoje życie seksuane, wolą się wyżywać na forum... Poza tym każdy człowiek jest inny i wyjątkowy. I nie kazdy do nas pasuje. Tylko ktoś równie wyjątkowy i podobny do nas. Ze wszystkich ludzi na świecie jest to może kilka osób. Dlatego bez sensu jest przejmowanie sie zdaniem facetów z forum, znajdź sobie takiego, który bedzie wart tego, żeby się jego zdaniem przejmować i tyle.

Gość zbok zdzich
dodam do powyzszego,ze wypowiedzi wszystkich tu piszacych kobiet,to kwintesencja "prawidlowych" zachowan seksualnych,delikatnosci,uczuc wyzszych.Kazda z was musi niestety zmagac sie z potworem,ktory tylko patrzy zeby wykorzystac,ponizyc,zeszmacic. Z kazdej wypowiedzi az uderza szacunek do mezczyzn.W ogole sama madrosc przetykana szlachetnoscia,obiektywizmem i delikatnoscia.Nic dodac nic ujac...

Gość hahahahahhaaaa
zdzich dobre sam to miałem napisać..:D

Gość dziewcze przecudnej urody
karinnaka przyznaj sie to tys ten goral co sobie fiuta odrabal?

Gość ona1
Przeciez na tym forum ludzie pisza to co im w danej chwili przyjdzie do glowy.Jedni w sposob kulturalny i ogledny inni w brutalny i dosadny.Po przeczytaniu danego postu mozna bardzo duzo dowiedzieć sie o jego autorze!!! Niejednokrotnie sa tu wspaniale wpisy ktore chcialoby sie czytac po kilka razy ,a sa tez takie ze czlowiekowi sie chce wymiotowac!!!

Gość taka co chciała ukrasc słonce
Ona - czytasz jeden wpis kilka razy ? I co może jeszcze kopujesz do worda ? A potem zapisujesz :O

a ja jestem waszym zaprzyjaźnionym psychopatycznym mordercą z internetu:):classic_cool:

Gość ona1
Do taka co chciala ukrasc slonce- nie badz taka dowcipna!

A we mnie jak czytam budzi się zwierze! Lemur zwany Rollo.

ona1 ---> jeżli bierzesz na poważnie to co udzie piszą w necie to naprane musisz sie leczy , wypowiedzi mówią dużo o autorach, buhahahahah ale bzdet :-O

:D No,do tartaku na małe heblowanko,chyba?

beksa to niech ci wywierci otwory w głowie i oleju naleje :P bo widzę braki:classic_cool:

Gość no i cóż z tego
juken 🖐️, że też nigdy nie mogę trafić na Twoją obecność :)