Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obrzydzona.....

Dlaczego na mnie lecą starsi??? MAm tylko 17 lat /

Polecane posty

Gość Obrzydzona.....

Rówieśnicy ze szkoły raczej nie widzą we mnie partnerki, za to starsi i naprawdę dojrzali mężczyźni zawsze oblepiają mnie wzrokiem.... O co chodzi ? Trochę mnie brzydzą spojrzenia starszych mężczyzn.... Dodam, że super kobieca nie jestem, nie mam dużych piersi ( raczej bardzo małe) to czym zwracam ich uwagę? :o

Gość pan w sile wieku
Zawsze co młode mięsko to młode miesko.... :classic_cool: Nie musi mieć idealnej urody :D

Gość Andrzej22
Starsi to powyżj ilu?

Gość Obrzydzona.....
hahaha, tak, tyko, że inne moje koleżanki tak nie mają :/

Gość buzek jaruzelski
to tak jak ze mna, mam 17lat a gdybym spotkala jakiegos innego, nieznjaomego 17latka w moim wieku to pewno nawet by nie spojrzal, natomiast faceci po 20 (i do 30 nawet) to zupelnie co innego. I moze inne dziewczyny by tak wolaly, ale problem polega na tym, ze mnie starsi nie tego... nie pociagaja:P

Gość Obrzydzona.....
no jeśli ja mam 17 lat, to patrzą się na mnie powyżej lat 25 a dojrzali to są chyba faceci w wieku 40 lat?? Ostatnio zagadał do mnie jakiś koleś w autobusie i pytałczy jadę na zajęcia :o nawet nie powiedziałam, że jestem w I klasie liceum

Gość Obrzydzona.....
koleś opowiadał ,że kończy w tym roku politechnikę, więc miał 23 lata chyba...?

Gość Obrzydzona.....
o spojrzeniu 18 latka czy 19 latka nie mam mowy...młodszych tym bardziej

Gość pan w sile wieku
ja jestem już dobrze po 40-tce. Ale takie siedemnastki wile by się przy mnie mogły nauczyć! :classic_cool:

Gość buzek jaruzelski
Ja cie dobrze rozumiem- to dopiero jest tragedia nie? W ogole ja bym juz wolala chlopaka rok mlodszego niz z 7lat starszego:P

Gość buzek jaruzelski
chociaz kilku starszych mi sie podobalo, ale to sa wyjątkowe wyjątki

Gość Obrzydzona.....
Hihi, no mi też się niektórzy podobali, ale zdarzało się , że spojrzał się na mnie żonaty :/ Najgorzej jest w atobusach- czuję krępację zawsze, bo wiem ,ze mam czyjś wzrok na sobie i nawet nie mogę temu zaradzić, No lepiej już mieć młodszego albo chociaż rówieśnika niż takie starego :P :D Ale z czego to wynika? Pytałąm się moich koleżanek czy też tak mają- powiedziałyu ,ze nie. Nawet jak gdzieś z nimi idę, to zawsze starsi się lampią na mnie. Zdarzyło mi się, że dwóch 80-latków się za mną obejrzało :o :o:o ROZPACZ

Gość buzek jaruzelski
w moim przypadku to sie chyba bierze z wygladu bo ja zawsze wygladalam na starsza i szczerze mowiac uwazam to za swoje wielkie zyciowe przeklenstwo, wolalabym po stokroć wygladac na 13lat, miec 150 w kapeluszu i dziecinna buzie niz miec taka dojrzalszą urode, jaka mam;) Moja siostra cioteczna ma okolo 150cm i pamietam ze jak mialam 10 lat to bylam juz od niej wyzsza o pol glowy. I zawsze marzylam zeby byc takim "kurduplem" jak ona:P Chociaz ostatnio to troche bardziej juz sie pogodzilam ze swoim losem

Gość Obrzydzona.....
Dziewczyno, to ty masz chociaż wyjaśnienie!! A ja mam 161 cm wzrostu i raczej na dojrzałą nie wyglądam Jedynie co twarz zawsze miałam poważniejszą i inną, ogólnie ludzie mi mówią, że mam coś w twarzy co przyciąga, ale nie wiem czy to akurat jest przyczyną mojego problemu

Gość buzek jaruzelski
Smieszy mnie to ze wieksozsc mlodych dziewczyn pociagaja tacy studenci po 20 i wiele chcialoby zeby tacy zwrocili na nie uwage, a ja bym tyle dala zeby bylo na odwrot:P

Gość Obrzydzona.....
powazniejszą i inną twarz miało być :D

a mnie smieszy, ze studenci po 20 to dla Was juz \"starsi faceci\" - 17 lat, to nie jestescie znowu AZ takie mlode :P bez przesady.

Gość Obrzydzona.....
Anyżówka- bardziej martwię się tymi 30, 40 latkami , studenci jeszcze ujdą.

Gość buzek jaruzelski
moze nie chodzi mi o 20latkow ale np. 23-24 i wzwyż. Chociaz w sumie to juz chyba nie studenci tylko absolwenci:P Po prostu sie pomylilam;) Po za tym wiem ze jestem juz stara, nie musisz mnie tego jeszcze wypominac! Chcialabym miec nadal te 14-15 lat;)

30 - 40 latki to sie zgodze. buzek jaruzelski - ale 23-24 lata to naprawde jeszcze nie sa \"starsi faceci\". na litosc.

Gość Obrzydzona.....
hehe,starszyzna już jesteśmy :p Poza tym nie wiedziałam, że 25 latkowie lubią młodsze, zawsze to jakaś różnica w myśleniu itp. ( zazwyczaj, ja nie mam myślenia typowej 17-latki, ciuchy kosmetyki itp.) jest tyle zajebistych 20-tek wokół mnie przecież :D

Gość Panie w sile wieku
a raczej panie juz starzejacy sie, lepiej idz popracuj na emerytue poki jeszcze mozesz, a nie pisz mlodej dziewczynie co by sie przy Tobie nauczyly takie mlode, bez urazy ale takie mlode na pewno z zachwytem nie lataja za takimi w Twoim wieku. A swoje sie i tak naucza z innymi mlodymi chlopakami o mlodych cialach. Obrzydzona nie dziwie sie ze masz takie podjescie i dobrze. Ze sie ogladaja za Toba to znaczy ze musisz "cos" miec w sobie, uwazaj tylko by Ci krzywdy nikt nie zrobil.

Gość buzek jaruzelski
starsi faceci torzeczywiscie nie sa, ale jak dla mnie te 6-7-8lat to Z reguly po prostu juz jest za duzo. A nie mowiac o 30latkach. Jak nawt nie chce sobie wyobrazic 30-latka ktory sie slini na moj widok bo az mnie wzdryga...

Gość bo...
buzek jaruzelski, teraz w tym wieku inaczej patrzysz na mezczyzn z czasem jak bedziesz miec coraz wiecej lat tez inaczej.

Gość Obrzydzona.....
Panie w sile wieku -----------> Po prostu wiem, że starszemu mężczyźnie nie zalezy na poznaniu moich poglądów itp. tylko wiadomo o co. Nie chce sobie zniszczyć życia i wolę być ostrożna jeśli chodzi o znajomości z dużo starszymi.

Gość i bardzo dobrze..
myslisz, nie daj sie wciagnac w zadne takie uklady, bo jak napisalas tylko moze to zniszczyc zycie.Masz teraz najfajniejszy wiek i ciesz tym co mlodosc daje i to razem z rowiesnikami.Zycze duzo usmiechu:)

Gość Obrzydzona.....
dzięki :)

Gość pan w sile wieku
Obrzydzona-----> Ależ nie! Twoje poglady też chętnie poznam. mogłabyś mi je streścić w trakcie.... :classic_cool: