Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielek2

Związek z dwoma facetami

Polecane posty

Gość singielek2

Dziewczyny mam pytanie czy gdyby istniała prawna mozliwość posiadania dwóch albo więcej mężów i poza tym byłoby to też akceptowane społecznie to czy chciałybyście mieć tylko jednego partnera czy zdecydowałybyście się na związek z dwoma czy może nawet trzema partnerami. Oczywiście jest to w tej chwili czysta abstrakcja ale załózmy, że cos takiego jest możliwe to znaczy możecie mieć dwóch partnerów, oni to akceptują, społeczeństwo to akceptuje a prawo tez nie ma nic przeciw. Byłybyście zainteresowane czy jednak preferujecie tradycyjne związki a może najlepsze jest zycie singla. Ja osobiście opowiadam się za trzecią opcją. Prosiłbym tylko o poważne odpowiedzi i nie robienie sobie z tematu żartów. Wiem, że to w chwili obecnej może wyglądac niepowaznie ale może wysilmy wyobraźnię jakby to mogło być. Jak juz pisałem dla mnie najlepszy model to singiel, na drugim miejscu związek z jedna kobietą, od biedy związek z dwiema kobietami, natomiast związek kobieta plus dwóch mężczyzn u mnie całkowicie odpada.

Gość chcę ci to wyszeptać sam na sa
jednego.. bo miłość to 2, a nie 10ro:) chyba, że w handlu:P to tak. relacje między dwojgiem buduje się najpiekniej i są najtrwalsze.:)

Gość singielek2
Nie to nie żadne badania. Po prostu zastanawiam się czy gdyby coś takiego było nie tylko możliwe ale i akceptowalne społecznie to czy kobiety wolałyby jednego męzczyzne czy dwóch, trzech albo nawet pięciu. Inaczej mówiąc chodzi mi o to czy kobiety sa poligamiczne czy monogamiczne.

Gość chcę ci to wyszeptać sam na sa
tak jak faceci są i kobiety poli i monogamiczne a te co mają męża bogatefgo a kochanka innego? to poligamia. Kocha jednego bo ma to i owo, i tamtego bo daje jej cos innego itp/ Zauwazmy, ze babka nie zeni sie czesto z tym kogo kocha a z tym kto jej zapewni najwiecej. Stad mysle, ze kobiety sa bardzo poligamiczne:) Wolą sutuowanego, lub z zagranicy faceta, bo obydwaj sprawią, że bedzie miała inne, dostatnie zycie, pelne wyjazdów, bali, lokali:) nie oklamujmy się. Ta co wybiera faceta z pozycją, z prestizem , tak samo jest warta co ta co leci na obcokrajowca:)

Gość singielek2
No więc takie kobiety chyba chciałyby miec dwóch albo trzech facetów :)

jak lumpenliberał :D nie mam nic przeciwko jak ktoś był by w związku 5 facetów i 3 kobiety. CZy dowolnej innej konfiguracji :D są dorośli :D Co mnie to obchodzi 🖐️ taka uczuciowo-związkowa komuna