Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eukaliptus

Czy wszystkie kobiety to takie krzykacze ??

Polecane posty

Gość eukaliptus

normalnie moja to jakas nienormalna jest :) wystarczy ze jej sie cos powie co jej sie nie spodoba to juz wpada w szal hehe a mnie to smieszy bo on mysli ze jest jakas sila itp he a poprostu jest zalosna :) czy wy tez macie takie problemy z kobietami ??

Gość -=-
mam podobnie :o

Kobiety zmienne są raz krzyczą raz milczą:) lecz nie wszystkie!!!

Gość eukaliptus
Wogole jestescie strasznie walniete :) powiem tak jezeli nie wasza dupka to byscie zle skonczyly

Gość -=-
milcza zapewne :o jak nie humorki to buzka wyszczekanaany w 4 strony swiata 😡

Nie wszstkie kobiety sa takie jak Twoja!! Widziały gały co brały!!!

Gość eukaliptus
No ale jak wytlumaczycie to ze jak sie wam daje wszystko to jestescie cudowne i slodkie a jak juz sie cos zrobi co wam sie nie podoba to zamieniacie sie w dilably !!!! poprostu trzeba was zaczac lac bo to bezsensu

Żona i teściowa w samochodzie to zestaw głośnomówiący, a sąsiadka to BBC (jak ten kanał z wiadomościami BBC world)

Gość zly aniol
tiiaa eukaliptus zle bysmy skonczyly zle heheheeh

ja nie potrafilabym krzyczec na kogos kogo kocham. co innego na siostre, brata itp. kiedys bylam bardzo glosna ale mi przeszlo :) jesli juz cos to wole pomilczec, bo krzyczenie bardziej szarga wszyskim nerwy niz cisza

Gość eukaliptus
Wiecej napisze moja dziewczyna to czesto jest poprostu Glupia CIPA i tyle bo wkurza juz mnie to he

Gość asia4444
ja jestem cicha i subtelna, ale takich faceci unikaja. dobranoc,.

ja mysle ze musisz wymyslec jakis sposob zeby przestala na ciebie krzyczec tudziez glosno narzekac.

eukaliptus>>to ja zostaw. nie wiem czemu faceci mecza sie z takimi dziewczynami a potem maja spaczony wizerunek wszystkich kobiet

Gość zly aniol
Eukaliptus o zesz to zostaw ją najlepiej jak tak o niej myslisz, to bedzie dla nie najlepsze niz miec faceta co tak o niej wypisuje na forum zamiast z nia porozmawiac.

Gość zly aniol
Valeriana mecza sie z takimi dziewczynami, znamy tylko jego punkt widzenia, moze ona krzyczy na niego z konkretnych powodow

Gość eukaliptus
hehe zly aniol piszesz ze mam znia rozmawiac he ale ja juz znia rozmawiam z 3 lata i nic kompletnie nic !!!! strasznie mnie to wkurrrr i to poteznie he juz nie raz slyszalem odniej ze juz nie bedzie ze juz sie zmieni ze juz bedzie inaczej he sranie w banie tak to nazwe he ale co jest najlepsze to juz mi sie chce z tego smiac bo to juz nawet nie jest zalosne hehe

eukaliptus może postaw jej warunek albo sie zmieni i dotrzyma obietnicy albo zostawiasz ja!!!

uwazam ze nawet jak sie ma konkretny powod to napewno krzyk jest ostatnim sposobem na rozwiazanie problemu. dla mnie nic nie usprawiedliwia zarowno wrzeszczenia na partnera jak i obrzucania go epitetemi. dotyczy to zarowno kobiet jak i facetow

Gość eukaliptus
Tzn nie ze mnie obraza w jakis konkretny sposob tylko mi chodzi o to ze jak sie cos chce czego ona niechce to podnosi glos i gryzie slownie oczywiscie he jest cholernie narwana i gresywna (slownie) wogole jej czasami nie lubie chociaz ją hmmmm no wlasnie :)

Gość uuch
Tak,wszystkie kobiety to krzykacze,są jednakowe. Tylko mężczyzni się różnią między sobą. ... :o

Ja krzyczę... ale tylko w łóżku...:classic_cool:

eukaliptus moze ona chciałaby by sama decydowała co jej sie podoba a co nie, moze w ten sposób daje ci do zrozumienia, że Twoje zdanie, propozycje sie nie nadają?? nie wiem ?? Moj kolega miał taką żonę odszedł od niej bo nie mógł już wytrzymać

Gość zly aniol
Eukaliptus moze ma problem z gniewem , najlepiej jakby porozmawiala z jakims psychologiem, ale moze sie nie zgodzic.Jesli Ci na niej zalezy poszukaj w necie cos o gniewie i wybuchach zlosci.Wiem ze tak prosto sie komus doradza, ale jak nic nie zrobisz to w koncu odejdziesz od niej

Gość maz dziewczecia urodziwego
Jesli kobieta lubi przedstawienia i teatry jednego widza albo kilku to czemu nie. Moja luba nie znizyla by sie do tego aby krzyczec. Lubi spokoj ponad wszysko i przejela ode mnie lenistwo nie chce sie jej po prostu. Jak wiadomo praca uszlachetnia a lenistwo uszczesliwia, wole byc szczesliwy, czego wszystkim zycze!!!!!!!!!!!

Gość eukaliptus
Teraz jak zwykle sie podlizuje i gada ten glupi tekst ze ona sie wyglupia boshe jak mnie to wkurza he jak mozna ciagle mowic ze sie wyglupiala i ze to jakies zarty ale ma zrtye bosheeeee i co wy na to ?? moze wezme obrzyna i zrobie porzadek co ?? :)