Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi

Co sie ze mna stalo ?! Ktos moze wie?!

Polecane posty

Gość o co chodzi

Jestesmy z dziewczyna juz 3 lata. Na poczatku rozne akcje, sex codziennie itp. Bylo fajnie. Ale od pewnego czasu nie mam zupelnie ochoty na sex z nią. Staram sie go unikac, rzucam jakies wymowki. A gdy juz do niego dojdzie to w glowie mam mysl "odwale co swoje i bede mial spokoj". W ogole wkurza mnie tez jej cipka. Jak wkladam w nia palce (a raczej ona mnie do tego "zmusza") to czuje sie, jakbym grzebał w szambie. Od razu mowie, ze nie ciagnie mnie do facetow. Jak ide ulica to non stop mysle co bym zrobil z tą czy tamtą panienka.. ale z moja nie chce chociaz niezla z niej suczka.. O co chodzi !?

Gość bezbłędna
biedna ta Twoja dziewczyna i Ty też....

Gość o co chodzi
no wlasnie..co powinienem zrobic?

Gość lion_oldwitch
Prosta sprawa i niezmienna od tysiącleci. Znudziłą ci się. Faceci nie są z natury monogamiczni. Potrzebują nowych wrażeń. Na pytanie "czemu nie z żoną" odpowiedz jest genialnie niezmienna od lat - bo jej piersi już widziałem.

Gość o co chodzi
W sumie racja...alejak w takim ukladzie przezyc kolejne 3 lata ?!?!?!? skoro kazda sie nudzi..:\... to jak w ogole mozna zycie z TĄ JEDYNA przeyzc?!

Gość dralban
a ja sie nie dziwie, mam podobnie, jestem po 4 latach zwiazku, na poczatku kochalismy sie codziennie, bylo namietnie i ostro, teraz nam juz sie nie chce, z dziewczyna dogaduje sie nadzwyczaj dobrze, jestesmy przyjaciolmi, ale teraz jesli chodzi o sprawy seksu...wole inne kobiety.

Gość a co dziwota
to proste, na przyszlosc NIE NALEZY SIE WIAZAC Z KIMS KTO NAM SIE NIE PODOBA !!!!

Gość o co chodzi
Już jest ok. Okazało się, że potrzebowałem dodatkowego bodźca w postaci główki cebuli w odbycie. Uwielbiam jak wystający z mojego odbytu szczypiorek łechce mi tylną część ud podczas stosunku. Polecam :).