Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka jestem i tyle

Napisałam do niego smsa a teraz on nie odpisuje...

Polecane posty

:( Czułam,że nie powinnam tego robić,ale oczywiście nie wytrzymałam i napisałam tego chlernego smsa...I teraz czekam jak łupia i juz sie pewnie nie doczekam:( Kurde,ale jestem złą na siebie!!!

Gość bulinek
czuję, ze odpisze :) a co napisałas?

Gość a to błąd

bulinek - słodka jesteś :) Sms poszedł ponad godzine temu więc wątpię...:( Może jutro,ale też nie wiem... Napisałam mu że o nim myślę,pozdrawiam go,że życzę mu miłego wieczoru i słodkich snów...

Gość bulinek
naprawdę pierwsza myśl była taka, że na pewno odpisze powodzenia 🌻

wiesz zawsze odpisywał prędzej czy później,ale wtedy sie tak nie martwiłam, bo było dobrze między nami... Teraz troszkę się namieszało i nie wiem sama czy jest zajęty i nie przeczytał smsa czy po prostu mnie olał... To zastanawianie się jest najgorsze...:(

Gość karny
elegancki pan lubi jak się go po tyłku całuje i czesto sie pochyla przed swoim kumplem Marianem

Gość leasingggg
moze sie gdziesz bawi lub spi. pomysli i odpisze - jutro

leasinggg-też tak pomyślałam że coś robi, w końcu sobota wieczór i pewnie większość ludzi sie bawi a nie siedzi nad komórką i rozmysla - jak ja :(

Gość bulinek
wierz mi, ze to nie jest najgorsze gorsze jest to, ze ja do mojego nie moge napisać a nawet jak to zrobię, to NA PEWNO nie odpisze bo jest byłym - moim :(

Bedzie nauczka na przyszlosc;) Gdybys napisala,ze masz ochote na sex znim to gwarantuje,ze odpisalby za minute:P;) A na powaznie to po prostu moze juz spi,albo imprezuje i nie ma jak odpisac. POczekaj do jutra:)

e tam, przyjdzie czas to napisze.. ja też nie odpisuje juz od kilku godzin i nie dlatego ze nie mam czasu czy cuś tam, tylko zwyczajne...pisac \"ja tez tak mam\" nie chce mi się:P czekam na wenę:classic_cool::P

bulinek - uwierz mi,że moja sytuacja tez jest BARDZO skomplikowana :( Mieliśmy nie pisac już do siebie, nie kontaktowac się wcale (z pewnych względów),ale nie wytrzymałam i napisałam... I teraz nie wiem czy on po prostu stara się być konsekwentny i nie pisze,czy po prostu nawet jeszcze nie przeczytał tego smsa bo np. jest zajęty, czy po prostu ma mnie w d... :( I złą jestem na siebie że nie wytrzymałam i napisalam... Kurde, czemu my kobiety tak często kierujemy sie impulsem, emocjami, sercem...a nie rozumem i zdrowym rozsądkiem?;(

Gość karny
Elegancki Pan wie o tym, ze lepiej dupą EMPIRIA mu podpowiada

Gość imogena
"Kurde, czemu my kobiety tak często kierujemy sie impulsem, emocjami, sercem...a nie rozumem i zdrowym rozsądkiem?;(" do czasu...;)

czemu do czasu? :)

Gość bulinek
Wspieram Ciebie. Sama pamiętam jeszcze etap, kiedy pisałam, dzwoniłam i C Z E KA ł A M heh trudne :/ Rozumeim Ciebie, my tez mielismy już dać sobie spokój, odejść po cichu, a ja nie wytrzymałam i napisałam list. Nigdy nie odpowiedział. :( Na cholere mi było to zakochanie. :(

Gość imogena
czemu do czasu? bo jak widzimy, że serce prowadzi nas do cierpienia, wybieramy rozsądek:)

Tylko jka CI nieodpisze na tego smsa jutro to nie wysylaj kolejnego z pretensjami!!;) Niech Bog Cie trzyma w swojej opiece:P Jka wyslesz wiazanke fakow to przegralas:P;) Nie odpisze-olej go!!;)

bulinek - no właśnie...To takie trudne :( Choć i tak jest lepiej niż powiedzmy tydzień temu, świeżo po tych obiecankach...Wtedy to po prostu wariowałam z tęsknoty i nie wiedziałam co mam zrobić ze sobą...Dziś już było lepiej,ale i tak mnie licho podkusiło żeby napisać...a tak sie męznie trzymałam...

a ja myśle ze juz nawet sms\'a skasował :)

Gość bulinek
ja własnie po takim milczeniu, zdecydowalam się na wiązanke "funków" i kopnał mnie w dupe :) uroczo że niby moja wina, bo jestem zbyt nerwowa i dziwna :/

Gość bulinek
fucków :P

karandash-nie będe mu robić wyrzutów, obiecuję :) Na pewno nie w smsie, i tak za dużo mam żalów, nie da się ich przelać na klawiaturę telefonu;) A jak nie odpisze to juz na pewno będzie mi w pewnym sensie dużo łatwiej, nie będe sobie przynajmniej zaprzątać głowy myślami czy odezwać się czy nie... Duma już mi nie pozwoli...Jeśli po dzisiejszym coś z niej jeszcze zostało :O

najgorsze jest własnie to że zostało tyle niedopowiedzeń i tyle bym mu chciała jeszcze powiedzieć, a pewnie już nie będe miała okazji... Tym smsem chciałam jakoś zagaić rozmowę na rózne tematy,ale boje sie tylko że pogorszyłam sprawę...:(

Gość no pogorszyłaś
oj tam co się przejmujesz

A jaki on ma stosunek do komorki?Do mnie nie piszą sms-ow,bo nie wiadomo kiedy zauważę,że dostałam.