Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakies ale

macie może tłumaczenie tej piosenki?

Polecane posty

Gość jakies ale

moglibyćsie przetłumaczyć? :) Hey Now Now Hey now now, they'll find you when you're sleeping they'll reach in and grab what you're dreamin' cut it up and slip it back in, and I know, and I know, and I know, and I know it Hey now now, the smallest things are crushing me now the crush crush crush is so comforting now did the earth just slam in the sun, and I know, and I know, and I know, and I know it won't undo their past by walking and talking backwards Hey now now, we're goin' down down and we ride the bus there and pay the bus fare or we find a new reason, a new way of living and we breathe it in and try to dream again Hey now now, they'll find you when you're sleeping, now now they'll reach in and grab what you're dreamin', now now cut it up and slip it back in and I know, and I know, and I know, and I know it Hey now now, the smallest things are crushing me now the crush crush crush is so comforting now did the earth just slam in the sun, and I know, and I know, and I know, and I know it won't undo their past by walking and talking backwards Hey now now, we're goin' down down and we ride the bus there and pay the bus fare or we find a new reason, a new way of living and we breathe it in and try to dream again

Hej teraz teraz tłumaczenie tekstu utworu: Hej teraz teraz, oni znajdą cię kiedy śpisz oni sięgną i porwą to o czym marzysz potną i cofną pomyłkę, wiem ,i wiem ,i wiem Hej teraz teraz , drobne rzeczy zmiażdżają mnie teraz miażdżą miażdżą miażdżą tak komfortowo teraz czy ziemia tylko ciska słońce, i wiem , i wiem, i wiem nie chcą niweczyć swojej przeszłości Hej teraz teraz schodzimy w dół, w dół jedziemy autobusem tam i płacimy opłatę za przejazd tym autobusem lub szukamy nowego powodu , nowej drogi życia i oddychamy w tym i próbujemy znowu marzyć Hej teraz teraz oni znajdą cię kiedy śpisz, teraz teraz oni sięgną i porwą to o czym marzysz, teraz teraz potną i cofną pomyłkę, wiem ,i wiem ,i wiem ,i wiem Hej teraz teraz , drobne rzeczy zmiażdżają mnie teraz miażdżą miażdżą miażdżą tak komfortowo teraz czy ziemia tylko ciska słońce, i wiem , i wiem, i wiem nie chcą niweczyć swojej przeszłości Hej teraz teraz schodzimy w dół, w dół jedziemy autobusem tam i płacimy opłatę za przejazd tym autobusem lub szukamy nowego powodu , nowej drogi życia i oddychamy w tym i próbujemy znowu marzyć

Gość bo jeszcze chyba nie ma

Gość jakies ale
dzięki :)