Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooSoniaooo

Ten zwizek trwa juz tyle czasu ze az mam czasem mam dosc

Polecane posty

Gość oooSoniaooo

jestem z chlopakiem 2 lata... niby fajnie tylko ze ja mam 17 lat i chyba chcialabym troche jeszcze posalec poflirtowac i powyrywac facetow na imprezach... ale jest jeszcze inny problem. zeby to robiz musialabym z nim zerwac a ja nie wyobrazam sobie mojego zycia bez niego. tylko ze ja nie chce dluzej wysluchiwac planow na nasze wspolne zycie...mam dosc planowania ilosci i imon dzieci, jak bedzie wygladal nasz dom itp. to chyba jeszcze nie moj czas:( poza ty on jest strasznie zazdrosny o wszystko...smsy, kolegow, wyjscia z przyjaciolmi, wieczory kiedy nie jestesmy razem...po prostu o szystko... nie wiem co mam zrobic bo nie chce z nim konczyc ale tez amiast wiezienia chcoalabym miec zwiazek...pomozcie

A jakie masz IQ?

Gość jean 21
dziwne masz podejście, może jeszcze jesteś za młoda, ale ciesz się ze masz fajnego chłopaka a nie wydziwiaj

rzuc go skonczysz jako mezatka w wieku 20 lat z dwojka bachorow rzuc go i baw sie :)

Gość mary.....
to powiedz facetowi co myslisz o waszym zwiazku i o nim samym.... jestes rozdwolona i pewnie sama nie wiesz czego chcesz. po prostu jestes niedojrzała na jakikolwiek zwiazek bo nie wiesz naprawde na czym zabawa w zwiazek polega...

sek tkwi w tym,ze nie pasujecie do siebie...nie mowie,ze ty lub on jestescie gorsi,ale jestes niedojrzala ,powinnas sie jeszcze troche wyszalec;P i nie ma w tym wieku nic zlego...gorzej jesli tkwisz w zwiazku ktory w jakis sposob sie dlawi itd..... z zazdrosnym chlopakiem itd,zadna przyjemnosc siedziec:P po prostu powinien znalezc sobie dziewczyne,ktora ma podobne zapatrywaniue... jedna milsc na cale zycie szybkie zalozenie rodziny itp... wtedy i wilk syty i owca cala. taa wiem,ze brzmię \"okrutnie\" :>

po porstu pogadaj z nim,ze to zachowanie CI sie nie podoba..... w sumie mam 18lat i sie ciesze,ze jestem sama... nie wytrzymalabym z osobnikiem,ktory pieprzy na okraglo o rodzinie, kontroluje mnie itp badz takim imprezowiczem niedojrzalym ,dla ktorego priorytetem jest zaliczenie d...y :> :P

Twój chłopak Cię kocha a Ty go niszczysz, masz tego świadomość? Niszczysz jego prawdziwe emocjonalne uczucie swoim niedojrzałym podejściem do związku. Powinnaś sobie już wcześniej postawić zasady na jakich budujesz związek i cokolwiek. Teraz go rzucisz i tym samym bardzo zranisz, za jakiś czas jak już sobie powyrywasz kilku i się z nimi zabawisz to przejdzie Ci ochota na pierdoły i zatęsknisz za kimś, kto był przy Tobie, zatęsknisz za nim. Ale jego już nie będzie bo on straci do Ciebie zaufanie po tym jak od niego odejdziesz. Dam Ci radę. Jak Ci zależy na nim to wychodź z nim na te imprezy, bierz go ze sobą. On nie jest o Ciebie zazdrosny tylko boi się Ciebie stracić, boi się o Ciebie bo jemu na Tobie zależy a Ty go powierzchownie traktujesz. Związek to nie zabawa gdzie mówi się kocham i zostawia żeby się bawić.

Gość oooSoniaooo
Dzieki wielkie wszystkim... chyba juz wiem... po prostu potrzebowalam zeby ktos trzeci spojrzal na ten zwiazek i stwierdzil co i jak... dzieki wielkie:)

Gość oooSoniaooo
_taki jeden... tego mi chyba bylo trzeba. dzieki i wiem ze go niszcze i ranie ale naprawde czasem mam juz strasznie dosc ale jednak nie chce zyc bez niego. jest jak jest...czasem lepiej czasem gorzej ale z kims innym byloby by mi chyba strasznie... i wcale nie trktuje tego zwiazku jak zabawy bo jakby tak bylo to juz by on nie istanial...

Gość oooSoniaooo
RTL ale ja z nim nie zerwe...bo jakby nie patrzac to go kocham i faktycznie dla jakiejs glupiej przygody czy przelotnego uczuca nie chce z niego zerygnowac bo jest dla mnie wszystkim

Gość ttttttttttttttimotei
ja mam 18 lat on 25 w przyszlym roku ślub! Jest pięknie choc czasem tez mam podobne napady do Twoich Kocham go!

RTL.... Ja mam 24 lata. Byłem z trzema takimi młodymi, niby to poszły szaleć a potem sobie przypominały o mnie. Tylko że ja już się nimi nie przejmowałem że tak powiem bo nie nawidzę zdrady, przerobionych towarów też nie, a wyszumienie się podczas związku z kimś jest samo z siebie przyzwoleniem na zdradę. Jest takie przysłowie \"szanuj chłopa swego, możesz mieć gorszego\" :)

Jestes jeszcze młoda i nieodpowiedzialna.Nie rań tego chłopaka ,nie jest ciebie wart.On patrzy poważnie na życie ,a ty myślisz o jakims wyrywaniu chłopaków,tylko ciekawe czy Ci chłopcy z imprez są odpowiedzilani za Ciebie i myśla powaznie o zyciu.

mam nadzieje ze to prowokacja bo jak chcecie sie zenic w wieku 18 lat to jestescie kretynkami