Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BAton drobiowy

Poradźcie jak sie ubrac do mojej figury!!!!

Polecane posty

Gość BAton drobiowy

Otóż mam 169 cm wzrostu, jestem mocnej kosci. Mam dosć szerokie ramiona, biust 75C, Niestety figurę jabłko-brak talii i waleczki wielkie. Waże 64 kg, ale buzię mam drobna i szczupłą. Nogi i pupa spoko - dobrze wyglądają w dżinsach. Mam 33 lata. Jak sie ubrac, zeby wygladac dobrze, młodo i szczupło. Mam do tego szarawą cerę i brązowe włosy-proste, do ramion. Moze ktoś ma lepsze wyczucie niz ja i mi poradzi co by mi pasowało??? Z góry dziękuję

Gość a nie mozesz
troszke schudnac?

sluchaj ja sie nie znam za bardzo..szkoda ze nie dalas zdjeica....twarz moglas zamazac zeby nikt cie nie poznal...wszystko zalzey od kontrastow....nawet jesli masz silna budowe...to mozesz sie ubierac w luzne rzeczy ale kobiece,....np; jakies szerokie rybaczki do tego bluzka delikatna fioetowa i na to marynareczka...lub kamizelka...delikatny wisiorek lub jakies korale...do tego zalzy jakie masz wlosy..jak dlugie to idz do fryzjeira nich ci zrobia pazurki..moedluj je sobie potem..ale nigdy nie wiarz w kitka...bo tylko pogrubii ci twarz i sylwetke..do tego torebeczka...ogolnie wpisz w googlach moda...dla grubszych..mama teraz super wybor...mnie sie bardzo ta moda podoba...:)pokombinuj:)powodzenia

Gość BAton drobiowy
Prawda- powinnam schudnąć :( Dziękuję za rady:)

Gość sillenthill
moda dla grubszych????wy jestescie jakies nawiedzone jak ona przy tej wadze jest grubsza!!!!

Gość BAton drobiowy
No 64 kg to nie wada filigranowej kobietki i mam co nieco do zatuszowania. Ale dziekuję za stwierdzenie, ze nie jestem gruba :)