Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacjoneeeeeeeee

CIP CIP TAS TAS GDZIE JESTES????????????

Polecane posty

Gość akacjoneeeeeeeee

HEJ pisze na forum bo zatanawiam sie czy inne kobiety maja to samo co ja??? otoz: nie wiem co sie dzieje ale juz drugi raz mialam tam ze jak poszlam z facetem do lozka to mu nie stanal no bo ja ich denerwuje za bardzo podbiecam no porazka Oni mnie krzywdza psychicznie bede miala problem do siegniecia do nowego rozporka bo boje sie ze facet bedzie mial dluzsze wlosy niz ptaszka jak ostatnio MASAKRA!!!!!!!!!!! smieszni sa faceci jak jeszcze nie moga zaczynaja opowiesci ze maja jakies laski do sexu bez zobowiazan buhahahahahah poznizej krytyki nie moglam wytrzymac ze smiechu ale dalam rade...... nie chcialm sie z jednym juz spotykac to mi zaczal tlumaczyc ze w zwiazku nie chodzi o sex tylko o zaufanie taaaaa jak ja moge je do niego miec skoro ma laski na telefon masakra!!!!ale tragednia dwoch juz takich facetow mialam ze juz na glos mialam powiedziec CIP CIP TAS TAS GDZIE JESTES???????????????? cala sytuacje podsumuje jedym slowem ph 5,5 ja mam PECHA a facet 5,5!!! ciesze sie ze jestem kobieta bo zawsze moge:D

Gość akacjoneeeeeeeee
zadna z was tak nie miala???czyu tu siedza sami faceci????????

Gość akacjoneeeee
do bum: nie rozumie o co Ci chodzi z dnem prowokacji??????? pisze jak bylo proste....... do jdpz: to nie jest tak ze im nie stanal bo ja sie im sie nie podba no chyba ze 6 letnie ugananie nie mozna uznac za to ze ktos sie komus podba, a w drugim przypadku oferta zabrania w podroz na Dominikane na walentynki lub oferta kupna samochodu na urodziny.... nie no napewno drugiemu tez sie nie podobalam............ ;]