Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaakaa

CO ZROBIC ZEBY SZAMPON KOLOR. SZYBCIEJ ZSZEDL?????

Polecane posty

Gość jakaakaa

taki do 24 myc, myje i myje juz 3 dzien a dalej zamiast brazu mam czarne:( Dodam ze jest to szampon Loreal Casting, nie jakies Palette ktore trzyma latami. Pomozcie, moze cos dodac do plukania? Pomocy

Gość słyszałam tylko o sposobie
z Nizoralem.

Gość no coś ty
żartujesz chyba??? ja robiłam Castingiem w sobote - 9 dni temu i myję łeb codziennie, a dzisiaj mi tak ślicznie zszedł i mam tak cudny brąz, że szok, a też były praktycznie czarne tuż po farbowaniu i myję szmponem albo FAROUK albo GOLDWELL do farbowanych włosów, a jednak ślicznie schodzi ten ciemny kolor i naet wolałabym żeby już sie nie spierał, bo jest taki jak mi się podoba:)

Gość jakaakaa
ja tez codziennie ale dopiero od piatku wiec 4 dni, mam nadzieje ze zejdzie bo w czarnych wygladam naprawde zle. Sprobuje z szamponem przeciwlupiezowym moze bardziej zejdzie

Gość no coś ty
tak po 4 myciach to kolor nadal miałam ciemny, ale odrobina cierpliwości i po 9-ciu dniach tak jak u mnie powinno być ok:)

Gość mmmmmmmmmmmmmm
Myjcie szamponem rumiankowym lub cytrynowym

Gość jsdglskdfjsdklfjhsdlkfj
up

Gość rudalbn16
jeju mam taki sam problem ... chce jak najszybciej zmyc to swinstwo z glowy... wyszedl mi czarny mimo ze kupilam mroźny beż ;( chce to jak najszybciej zmyc ... pomocy !!!