Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julie81

Klub Kobiet - co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość julie81

Drogie Panie, słyszałyście kiedyś o takim klubie dla kobiet, które spotykają się co tydzień, by porozmawiać, pośmiać się, napić kawy i przy okazji przynoszą ze sobą po jednej rzeczy (może to być ich bluzka, torebka, pasek, apaszka itd). Wymieniają się potem między sobą:). Czytałam o tym w gazecie i uznałam że to jest bardzo dobry pomysł. Można spotkać nowych ludzi w każdym wieku i przy okazji wymienić się czymś swoim na coś oryginalnego. Jestem z Rybnika i chętnie spotkam się na plotkach i wymianie ubranek czy jakichś dodatków. Oczywiście każdy przynosi rzecz w dobrym stanie, żeby wstydu nie było;). Kto jest za? Zapraszam wszystkie kobiety w każdym wieku odezwijcie się:) Pozdrawiam

Gość jakakja
jestem z Gliwic, chętnie się powymieniam mam mnóstwo majtek, których już nie używam, są w bardzo dobrym stanie, najwyżej niektóre troszeczkę żółte ale minimalnie no i chętnie pogadam też o róznych sprawach

Gość Szukam Wielbiciela
ja tak sie spotykam z kolezankami....kiedys bylo nas tylko 4 a teraz to juz sie nie mozemy pomiescic w mieszkaniu :P raz na 2 tyg sie spotykamy i wymieniamy ciuchami, kosmetykami, gadamy itd...fajna sprawa

Gość julie81
tynskno mi bo w Rybniku jestem ino jo

Gość julie81
ostatni wpis nie jest mój:) i nie jest mi teskno:) a majtki daj chłopakowi:P

Gość julie81
A jak się komuś nudzi niech pójdzie gdzieś indziej ja pytam poważnie:)

Gość Alinka21
chętnie się spotkam, tylko że trochę daleko mieszkam w Suwałkach

Gość julie81
No faktycznie trochę daleko, szkoda:) ale jak Ci się będzie nudzić to zapraszam, może masz kogoś w okolicy Alinka? Pozdrawiam

Gość Mietek Kowalski
Swietna inicjatywa , jestem za - moge wymienic na cos moje kalesony bo zima sie juz skonczyla i nie beda mi potrzebne .

Gość julie81
Mietku kobiety w kalesonach nie chodzą;) mężczyznom wstęp wzbroniony:P kobiece plotki:)

Gość Szukam Wielbiciela
a dlaczego nie szukasz wsrod swoich kolezankek tylko na forum :o przeciez prosciej jest zebrac kilka kolezanek, niech one przyprowadza jakies swoje znajome i juz masz ten swoj klub. przynajmniej masz wieksza pewnosc ze sa to osoby wiarygodne i ze np nie opedzluja ci mieszkania :o

Gość Mietek Kowalski
Ale ja tam w srodku , w Mietku zawsze czulem sie kobieta !!!! Moge wstapic do klubu , moge , moge ????

Gość julie81
Wiesz co to nie jest tak że szukam:), nowych znajomych nigdy dość:). Poza tym tamte kobiety o których czytałam w gazecie spotkały się gdzies w kawiarni :). Koleżanki swoje też oczywiście poinformuję. Pozdrawiam. A Ty skąd jesteś?

Gość julie81
Jak się czujesz kobietą to idź na inne forum może tam Ci pomogą:D Mietku:P

Gość sdasdasdas
jakakja - prześlesz mi zdjęcia tych majtek? może dobijemy targu! nie mam specjalnie nic na wymianę oprócz szpilek, jeden obcas jest złamany ale generalnie wyglądają fajnie mieszkamy blisko siebie bo ja w Zabrzu może się spotkamy u Julki w Rybniku?!

Gość Szukam Wielbiciela
ja niestety w cholere od rybnika .. zreszta ja juz taki swoj klub mam :) 🖐️

Gość julie81
Majtkami i szpilkami isę nie wymieniam proszę się spotkać w dwójkę:)

Gość julie81
Szkoda Szukam Wielbiciela, milego dnia.

Gość Mietek Kowalski
julie81 >>>> chodzi Ci o ta kawiarnie gdzie mezczyzni zeby zostac obsluzonymi musza zalozyc peruki , jak widzisz swietnie orientuje sie w takich sprawach , kupuje wszystkie kobiece pisma i zbieram na operacje zmiany plci , nienawidze swojego penisa , jest obrzydliwy 😡

Gość julie81
Daj spokoj idź sie bawić gdzie indziej

Gość Mietek Kowalski
Szukam akceptacji a u Ciebie nie ma za grosz empatii :O Jestes w mniejszym stopniu kobieta niz ja !!!!

Gość julie81
Ja myślę że się po prostu wygłupiasz i tyle:) akceptuję Cię bracie ale wymieniac się z Tobą nie chcę:) kobietki odezwijcie się!!!!

Gość Mietek Kowalski
Wybaczam Ci Siostro . Ide sobie ale jeszcze tu wroce 🖐️

Gość Wolframowa Danuta
Czołem! Jestem niezależna i śmiała. Interesują mnie militaria, szczególnie hełmy, bagnety i klamry od pasów z wybitymi inicjałami SS. Chętnie spotkam się w gronie kobiet o podobnych zainteresowaniach. Nie toleruję jedynie memejstwa i niepotrzebnego gadulstwa. Mieszkam w Myslovitz. Są jakiś pytania?

Gość julie81
heh chyba wszyscy poważni ludzie są w pracy:)

Gość mallenkka
moze i ja sie tu do Was dolacze, ale mieszkam poza granicami Polski, czy moge? Pozdrawiam

Gość elżbieta_sosnowiec
świetny pomysł! robiłam ostatnio porządek w szafce koło spiżarni i mam dużo rzeczy na wymianę 1) buteleczka z płynem Lugola (już przeterminowany, ale cenny bo z pamiętnego roku 1986!) 2) metalowe warcaby miniaturki, bardzo przydatne np: w podróży bo na magnesiki 3) 5 puszek od kawy "Marago", świetnie się przydają np: na ołówki albo długopisy! 4) liczydło drewniane, idealne jak któraś z Was chce nauczyć dziecko liczyć 5) dwie ładne doniczki z ozdobnymi motywami, jakieś lilie czy coś takiego, gliniane 6) figurka Matki Boskiej, z takiego kamienia że lekko świeci w nocy, super rzecz! na spotkanie mogę też przynieść słoik albo dwa ogórków kiszonych to sobie zjemy :-) :-) :-) to kiedy i gdzie? ale też przynieście takie fajne rzeczy, powymieniamy się! 🌻

Gość julie81
Bardzo chętnie :) Coś się wymyśli jak, też możemy się zawsze czymś wymienić jeśli chcesz. Pozdrawiam

Gość julie81
Bardzo chętnie :) Coś się wymyśli jak, też możemy się zawsze czymś wymienić jeśli chcesz. Pozdrawiam

Gość julie81
to do Mallenkki było:)