Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopin

Idioci na drodze

Polecane posty

Gość gonik
szkoda, że u nas nie puszczają tak przekonujących filmów

Gość filopt
powinni w szkołach, na uczelniach przynajmniej co miesiąć zbierać ludzi i to pokazywać, ludzie zaczeliby myśleć o konsekwencjach własnych czynów

Gość łączenie
18:20 = Popieram! Uwielbiam przegrywać życie na forum! 18:32 liko moji dobrzy znajomi mieli wypadek wracając z podróży poślubnej, jakiś idiota w nich uderzył, niestety on nie przeżył, gdyby taki morderca za kierownicą zobaczył wcześniej taki film może do dziś miałbym cudownych przyjaciół 18:35 duperelki jeździjmy wolniej... wczoraj w tv widziałam migawkę z michałem figurskim, ten baranek był dumny z tego ze lamie przepisy i za szybko jeździ, jak ja nie cierpię takich przyglupow 18:38 pomarańczowa pomarańczka przepisy są od tego, aby je naginać prędkość trzeba dostosować do sytuacji i jeździć z wyobraźnią, a wtedy wszystko będzie dobrze 18:40 Borówka czerwona 5 maja zdarzyl sie wypadek , bus z 7 osobami zderzyl sie z samochodem osobowym (1 osoba) , pech chciala , ze w tych 2 samochodach byli Polacy , kierowca busa bez prawka zamkniety w wiezieniu za spowodowanie wypadku ze skutkiem smiertelnym vo 1 z pasazerow nusa nie zyje, wszoraj w mojej miejscowosci o 10 rano byl wypadek, Polka jechala za szybko mercedesem , tak powazny byl , ze az traumahelikopter ja zabral dwa lata temu 4 Polakow jechalo BMW na drodze gdzie max mozna 80, samochod jechal 180 , zgineli na miejscu , wiem , ze nie potrzebnie to pisze ale pomimo , ze ludzi nie znalam jakos tak przykro sie robi jak sie slyszy takie rzeczy ♥♥♥MOZE CIEBIE WLASNIE SZUKAM ♥♥♥ http://nasza-klasa.pl

Gość elikh
hmm... daje do myślenia

Gość buhahah
ja jak widze czarny punkt to zawsze gazu dodaje aby jak najszybciej opuscic niebezpieczne miejsce

takich idiotow i idiotek jest mnostwo. Na nieszczescie coraz wiecej jest wypadkow, coraz wiekszy tlok na drogach, coraz wiekszy ped zycia. Najbardziej mi szkoda takich, ktorzy dodaja bezmyslnie gazu, wyprzedzaja na trzeciego, jada niebezpiecznie blisko drugiego tylko po to, by zyskac jedna, czy dwie minuty na czasie, albo dlatego, ze nie bedzie przed jedo fura jechal jakis cienias... :-o Glupki, ktorych nie sieja, sami sie rodza....