Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malineczka1987

Co to za infekcja ? Proszę pomóżcie !

Polecane posty

Gość malineczka1987

Mam problem i proszę jeśli któraś z was wie jak temu zaradzić to proszę o pomoc . Ostatnio miałam grzybicę pochwy , wyleczyłam ją , lecz po kilku dniach zauważyłam iż moje wargi sromowe są takie jakby opuchnięte i czerwone , wejście do pochwy też jest czerwone i spuchnięte . Jak chdzę lub siedzę to czuję taki dyskomfort , opuchnięcie . Dodam że nie mam żadnej wydzieliny , nic mnie nie swędzi czasami tylko szczypie , nie współżyję . Proszę o radę , co to może być ? Bo do ginekologa mam jeszcze tydzień :(

Gość doda-ajj
takie jakby kłucie??aż dreszcz przeszywa??

Gość malineczka1987
nie ... nic mnie praktycznie nie boli tylko to uczucie że mi tam wszystko spuchło , i takie czerwone to ... ech

Gość doda-ajj
a jakimi lekami i kiedy skonczylas leczenie.

Gość malineczka1987
Nazw niestety nie pamiętam ale brałam antybiotyk doustny , i takie jakby " strzykawki " co się napełniało maścią i do pochwy wprowadzało . Lekarz mi mówił że to są mocne leki i powinno mi po tym przejść .teraz biore cały czas lacibios femina .

Gość malineczka1987
leczenie już dosyć dawno skończyłam miesiąc temu chyba albo dawniej i było dobrze przez kilka dni a potem to opuchnięcie nie wiadomo skąd i tak sie teraz nasiliło ....

Gość doda-ajj
szkoda ze nie pamiętasz,a kiedy skończyłaś leczenie??

Gość malineczka1987
dodo jak myślisz czy to po tamtych lekach może być ?

Gość doda-ajj
być moze to podrażnienie po lekach które teraz sie nasiliło,zapalenie pochwy,albo powrót grzybicy.ale radze nie kap się w gorącej wodzie.jeśli dalej bedziesz czuła dyskomfort idz do apteki, kup szaszetkę Tantum Rosa, zapytaj farmaceutki o sposób rozrabiania,albo znajdz w necie(jak kupujesz saszetke to jest ona na 24 godziny,bodajrze rozpuszcza sie to w pól litrze przegotowanej wody) i podmyj się tym na noc i rano. jesli boli cię w środku,namocz palec i delikatnie wsuń w siebie, ale nie wlewaj plynu tam, irygacje nie są za zdrowe-a nie wiemy przecież co ci jest.powinno pomóc.saszetka 1 kosztuje ok.3.50 cale opakowanie 30 zł.

Gość doda-ajj
no i rzecz jasna-do lekarza!!!!!

Gość malineczka1987
ostatnio kupiłam soie tą saszetke i robiłam nasiadówkę to potem trochę mnie piekło ale zaczerwienienie przeszło

Gość malineczka1987
ja tu już takiego stracha mam że mnie sepsa jakaś łapie ... czytałam że jak sie jakieś choroby nie wyleczy a potem w tym miejscu jest zaczerwienienie i opuchnięcie to może być objaw sepsy ... Ale ogólnie to sie dobrze czuje . Pewnie panikuje zabardzo .

Gość doda-ajj
umyj się tym, tantum rosa ma takie działanie gojące podrażnienia,kobiety po porodzie uzywają jej , ma też lekkie działanie przeciwgrzybicze.nie bój się jej.umyj poządnie i palec do środka .jesli nie działanie gojace ma też tki dowcipny czopek pt. Gałki propolisowe firmy APIPOL.na noc dowcipnie, ale podpaske złóż bo strasznie się rozpuszcza na żółto.ale to stosujesz 2-3 dni przed ginekologiem(najpóźniej)

Gość malineczka1987
dziękuję Ci bardzo dobra kobieto . Jutro lece do apteki :)

Gość doda-ajj
a proszę cie bardzo.he ja rok leczyłam małą bo pojechałam na bliski wschód i przywiozłam takie cudo ze lekarze nawet w wawie nie wiedzieli co poradzic. z basenu.hehehe.przetestowałam z tone leków.

Gość doda-ajj
no.to powodzenia.!!!i zdrowka!o tamte sprawy trzeba baaardzo dbać!pzdr!!