Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana w szoku

Jestem załamana! Potraktował mnie jak śmiecia!

Polecane posty

Gość załamana w szoku

Spotykalam sie z nim 4 m-ce przespalismy sie kilka razy i bylo ok do dzis... Dzis podczas seksu pekla prezerwatywa z unimila a on odwiozl mnie do domu i .... zniknal... Wlasnie przed chwila wrocilam z pogotowia, mam tam kolege ginekologa na stazu i dal mi recepte na tabletki PO.( ze niby nie dla mnie tylko dla siostry) Wykupilam i napisalam smsa do mego faceta, licząc na wsparcie i zwrot kosztow bo narazie nie pracuje a tabsy kupilamz osszczednosci: a on tylko odp: bardzie cie przepraszam za to" i tyle :( czuje sie jak zuzyty kondon!!Musialo dojsc do tragedii zebym zauwazyla jakim jest chamem i draniem. Na sama mysl o nim jest mi niedobrze i brzydze sie soba ze zmarnowalam 4 m-ce z kims tak podlym. Jak przyszlo wziasc odpowiedzialnosc to zwial niczym parszywy tchorz!! ehh musialam sie wyzalic

Gość załamana w szoku
czy jest tu ktos kto rozumie co teraz czuje?????????

Gość a mnie tak potraktowal
po 2, 5 roku, fajnie co nie?

Gość a mnie po ośmiu latach

Gość a mnie tak potraktowal
no to robi sie coraz lepiej...

Gość załamana w szoku
mialam wyliczona kase an czesne za pokoj a teraz to nie wiem z czego zaplace, moja siostra mi mowi ze powinnam mu napisac zeby chcociaz polowe zwrocila (zaplacilam 72 zl) ale mi glupio nie chce sie znizac do niego, jest mi tylko wstyd ze cos takiego mnie spotkalo :(

Gość a co znaczą cztery miesiące
dawania dupy? nie rozumiem :O

Do a mnie tak potraktowal--> bylas w takiej samej sytuacji? Bylas w ciazy? Napisz co zrobil.

Gość zinaa
Ale nie rozumiem do konca o co chodzi.Facet napisał ci, bardzo cie za to przepraszam, tak? Napisal, ze to koniec?Czemu wlasciwie potraktowal cie jak smiecia?

Gość hasiok
z unimila gumki sa beznadziejne!!! mi tez pekla, mojej kolezance tez :O a z tym typkiem mam nadzieje ze dalej nie bedziesz i znajdziesz lepszego

Gość załamana w szoku
nawet nie zapytal jak sie czuje czy mi pomoc, czy amm z czego ( a wie ze narazie nie pracuje) zwial.. kae wyxzebram od rodzicow (cos wymysle) a tego gnoja nie chce jzu widziec!!! az mi rece sie trzesa, chyba sie upije!!!! ( wiem ze alkohol nie am wplywu na postinor)

Gość załamana w szoku
jak nam pekla gumka to odwiozzl mnie do domu i pwopeidzial skombinuj tabletki, ja zdobym recepte ktora wykupilam i mu o tym napisalam smsa . odp tylko ze przeprasza i tyle

Gość YES YES

Gość YES YES
Dobrze ci tak suko

Gość załamana w szoku
jak nam pekla guma to odwiozl mnie cala zaplakana i rozdygotana i oznajmil zebym skombinowala tebletki. Wiec wzielam recepte na pogotowiu i od razu wykupilam licząc na to ze chociaz polowe kasy mi zwroci . Wie przeciez ze stuydiuje i sama sioe utrzymuje napisalam mu ze juz wzielam tabletke a on odp "przepraszam za to" i an tym sie skonczylo

Gość zinaa
A to rozumiem.Po prostu okazal sie chamem i tyle, ale nie zalamuj sie tak.Na szczescie trwalo to tylko 4 miesiace i w pore przekonalas sie jakim jest draniem.

mogłaś mieć dni niepłodne.. ale ze tego nie sprawdzisz to ginekolog dał postinor w razie gdybbys miała i aby nie doszło do ciązy itp. facet zachował się ok.. przeprosił. Moze jedynie powoinien dac połowe na ten postinor.

Gość załamana w szoku
Akurat tak sie sklada ze mam dni plodne. Gdybym nie miala kasy to musialabym sie zapozyczyc u kogos zeby nie doszlo dfo ciązy.Szczescie w nieszczesciu- szczescie ze jzu wiem jakim ejst czlowkiem a nieszcfzescie ze tyle co nerwow przez to zjadlam to nie zycze nikomu!!!!!A gdyby byl ok to razem ze mna pojechalby na to pogotowie a nie olal mnie( a jeszcze kilka dni temu deklarowal wielka milosc) teraz mam nauczke do konca zycia

Gość hasiok
on nie uwaza zeby to byl koniec, przeprosil i mysli ze bedzie jak zwykle. moze by ci oddal kase przy okazji spotkania. ale POWINIEN z toba jechac zalatwic tabletki (a ty masz samochod?) a nawet jesli by nie mogl w co watpie to dac ci kase albo chociaz zapytac czy masz na tabletki jak wie jaka jest twoja sytuacja:O

Gość hasiok
dobrze ze ci nie powiedzial ze gdybys brala tabsy to nie byloby problemu:P;)

Gość załamana w szoku
ja nawet prawa jazdy nie mam tramwajem pojechalam spod domu do szpitala

Gość załamana w szoku
Czy jest tu moze jeszcze jakas kobietka ktora byla w podobnej sytuacji?? nie to ze mnie to pocieszy ale czuje sie fatalnie, jak wykorzystany smiec :(

09.05] 23:18 I miałby racje Jak sie nie chce dzieci wybiera sie najskuteczniejsza metode a sa nią tabsy sa skutecznijsze niz spirala:) i gumki U mnie kolezanki z Lo brały tabsy.. i nie maja dzieci niektore az do teraz.Co głupci stosowali przerywany albo gumki nieumiejetnie...:)

Gość hasiok
dlatego biore tabsy;)

Gość załamana w szoku
nie mam kasy an tabletki, teaz mam nauczke i bede zyc w abstynencji.. po tej historii odechcualo mi sie facetow i milosci :(

Gość hasiok
ja biore tabsy za niecale 8zl wiec to duza kasa nie jest:)

Gość hasiok
a co zamierzasz jesli chodzi o ta sprawe z chlopakiem(ex)?

hasiok ma racje cilest najatnszy i skuteczny:) na tabsy nie masz a na dziecko? no własnie madry człowiek wartosciuje pewne rzeczy:) i dokonuje wyboru To sie nazywa dojrzałosc:)

Gość załamana w szoku
TAMIT nie znasz sprawy to nie pisz glupot dziecka nie ebdzie bo wzielam postonor a nauczke juz mam! w koncy czlowiek sie uczy na bledach! skad moglam wiedziec ze facet ktory udaje zakochanego wystawi mnie w takim momencie!! on doskonale wiedział ze nie biorew narazie tabletek... Jesli chodzi o niego to nie chce go wiecejw idziec i nawet nic juz nie cche od tego prymitywa a ta kasa niech sobie dupe podetrze, ja jakos sobie poradze!! sorry ale nerwy andal mnie trzymaja ( mimoze koncze juz piwo)