Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olkaszka

Łechtaczka...cos ze mna nie tak??

Polecane posty

Gość Olkaszka

Mam problem-nie wiem czemu ale nie lubie gdy chlopak piesci moja lechtaczke-boli mnie to troche ale przede wszystkim irytuje!takie dziwne uczucie!gdy piesci mnie pomijajac lechtaczke to jest ok,i sprawia mi to przyjemnosc.Nie wiem o co chodzi:/ dodam ze mam 17 lat i jeszcze nigdy nie mialam orgazmu.

Gość ja mam 31 lat...
i zawsze tak mialam..tez nie wiem dlaczego:( po prostu tego nie lubie, a mialam kilku partnerow seksualnych...wiec nie kazdy dotyka tak samo..

Gość ala ma kotka
bmoze was bolec bo macie bardzo wrazliwe lechtaczki. ja tez mam taką i jak facet zsunie z niej napletek i dotyka palcem to mnei boli nawet jak ejst delikatny ale jak mocno poslini i pociera ja delikatnie paluszkeim to jest super :) jeszcze lepiej jak to robi jezykiem ale odkrylam ze fajnie jest jak lechtaczka zostaje w swoim naapletku a on ppociera palacami ten napletek. wtedy lehctaczka jest ochroniona skorką a jedncozesnie pieszczona. tak mam najwieksze orgazmy :)

Gość Olkaszka
a juz myslalam ze tylko ja tak mam:/ nadal nie wiem o co biega.Nawet dzisiaj po przebudzeniu jeszcze mnie troche boli!nie wiem moze trzeba byloby pojsc ztym do seksuologa???poprostu zamiast mnie krecic to mnie to irytuje i nawet czasami boli!jezeli jest b.delikatnie to nie boli ale tez nie ma zadnych 'och'ów' i 'ach'ów'!:(

Olkaszka - któraś dobrze Ci doradziła. Twoja łechtaczka jest baaaardzo wrażliwa, więc stymulacja jej powinna być nie bezpośrednia, ale przez napletek (to ta \"skóreczka\", która ją otula). ....wypróbuj sama, ale jak nie będzie podrażniona. ;)

Do autorki Też tak miałam, ale z czasem mi to przeszło.Dawno moja łechtaczka nie lubiła bezpośredniej stymulacji i dlatego robiłam to przez bieliznę.Myślę, że nie jesteś jedyna, może niech twój partner spróbuje przez jakiś materiał, majteczki itp

Gość Olkaszka
Inny mój problem dotyczy tego, że boli mnie rowniez gdy moj chlopak wklada mi paluszek do odbytu. Nawet gdy go poslini i jest naprawde delikatny to i tak czuje ból. Jak temu zaradzić bo nie chce go do reszty zniechecić?

Gość Donovann
Poproś chłopaka żeby Cię po łechtaczne połaskotał piórkiem :) Zachichoczesz z rozkoszy i będzie OK :)

Gość Olkaszka
Jakby co to wiadomosc o 13:26 nie byla napisana przeze mnie:P Dzieki dziewczyny za rady-mam nadzieje ze dadza rezultaty:D