Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwiiina

Potrzebuję odpowiedziiii. Streeeessss....

Polecane posty

Gość Malwiiina

A więc tak.Mam taki problem gdyż... Ostatnio z moim chłopakiem doszło do bardziej intensywnych pieszczot.Otóż na chwilkę-dosłownie jakieś 5-6 sekund włożył mi penisa samym czubkiem (szacuję ze było to ok 2-3cm) Nie miał wytrysku ani nic(że tak to ujmę "był suchy").Nie było żadnego zabezpieczenia-poprostu chcieliśmy spróbować raz żeby zobaczyc jak to jest.Nigdy nie współżyłam. Dodam,że mam 17 lat i niebardzo wiem co mam teraz robić. Okres spóźnia mi się 4 dni.Nie mam regularnych bo występuje różnie co 21,co 24,co 26,co 28 dni.Minęło już 27. :/ Bardzo się boję,i mam pytanie czy jest jakieś prawdopodnobieństow że mogę być w ciązy? Bardzo się boję-bo nie jestem na to przygotowana Z moich wyliczeń wynikały dni niepłodne. Tzn.Był to dzień w którym mój śluz wyglądał jak przeźroczysta galareta. O odpowiedzi proszę osoby te które sa w stanie mi odpowiedzieć,a nie te które będą mi wrzucać.Bo dla mnie jest to dosyć poważny problem:/ :(

Gość sutra
Spokojnie....nie tak szybko się te dzieciątka na świat pchają :-)

Gość gallanonim
nie było wytrysku - nie ma dzieciątka :) proste.... tzn mówi się że w plynie jakimś tam też wystepują plemniki ale i tak marne szanse na zostanie mama

Gość dokładnie tak
dokładnie. nie tak łatwo jest zajść w ciążę!

trzeba było wymyślać drugi temat, ze niby Twój koleś pisze ?????? :O :O :O no co za dzieci