Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaa

czy 1 dzień okrsu jest dniem płodnym??

Polecane posty

Gość pytajacaaaaa

czy 1 dzień okrsu jest dniem płodnym??

Gość pytajacaaaaa
oj to sie bardzo ciesze :-) dziekuje bardzo za odpowiedź

Gość ewelinxxx
bzdury zawsze można zajść w ciążę,moja kumpela współżyła ze swoim facetem podczas dni niepłodnych i wpadli!!! słyszałam też,że w trakcie miesiączki też jest to możliwe,ja jestem nieufna.

Teoretycznie nie jest to dzien plodny, dni plodne przypadaja w polowie cyklu, ale zawsze instnieje prawdopodobienstwo zajscia w ciaze. Wejdz sobie na strone www.fertilityfriend.com, a dowiesz sie kiedy przypadaja dni plodne w cyklu i to prawdopodo bienstwo jest najwieksze, ta stronka mi wydala sie bardzo pomocna.

Gość alkia
ile tyjecie podczas miesiaczki?

witam.plemniki mogą przeżyc do 7dniu,ale to w skrajnych przypadkach,zazwyczaj ok.4 dni, więc jeśli masz cykl ok.20 dniowy to jest szans bys zaszła w ciąże,ale wtedy musiałabyś mieć owulacja zaraz po okresie i krótki cykl.bardzo rzadko się to zdarza,więc jeśli masz dłuższe cykle to nie ma powodu do niepokoju:)trzeba też pamiętać,że krew zabija plemniki, nie jest im łatwo w takim środowisku przeżyć więc tym bardziej uważam,że raczej nie powinnaś się denerwować,a nastepnym razem dla spokoju pamiętaj o zabezpieczeniu:) .pzdr :)

Gość czy mozesz podac mi
zrodlo z jakiego wyczytalas ze plemniki moga przezyc do 7 dni ?? Bo mnie jakos uczono ze gora 3 doby i to w organizmie kobiety.

w skrajnych przypadkach mogą żyć nawet do 7 dni wszystko zależy od środowiska pochwy partnerki i od samych plemników - tak jak u kobiet - jedna ma meisiączkę przez 2 dni, gruga 8 - faceci i ich plemniki nie są tacy sami.