Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila1979

Co sądzicie o imieniu Kamila?

Polecane posty

Gość milciaka
hmmmm, ja tam lubie to imię

Kamila - imię Kamila pochodzi z łaciny, gdzie camillus oznacza urodzony z wolnych rodziców, nienagannych obyczajów, także pomocnik przy wykonywaniu czynności kulturowych (pomocnik kapłana); Camilli - jedna z gałęzi rodu rzymskiego Furiuszów. Kamila jest osobą zagadkową, pociągająca i interesującą dla innych. Osoby obdarzone tym imieniem są wrażliwe na wszystko, co stanowi urok życia, mają wrodzony zmysł poezji, piękna, elegancji. Szybko jedna sobie przyjaciół, jest przez jednych lubiana przez innych nienawidzona. Z trudem wybacza i jest pamiętliwa. Kamila nie przywiązuje się do partnera życiowego, nie prowadzi domu. Imieniny: 16.IX

Imię: Kamila Znaczenie imienia: Jest zagadkowa, interesująca i pociągająca innych. Potrafi swoja osobowością zauroczyć towarzystwo. Chętnie i wiele przebywa poza domem, umie znaleźć się w obcych środowiskach, szybko jedna sobie przyjaciół. Osoby te Są gruntownie wykształcone, posiadają dar popularyzacji wiedzy. Są lubiani, ale i nienawidzeni, dla jednych dobrzy, dla drugich źli. Nie przywiązują się do partnera życiowego, ani dzieci. Domu rodzinnego nie prowadza. Lubią zmieniać partnerów, Są bardzo zazdrośni, potrafiła wywoływać afery miłosne.

Gość Kamila1979
up :)

Gość jak dla mnie beznadzieja
moim zdaniem bardzo brzydkie imie. no moze nie tyle brzydkie, ale jakies takie odpychajace. nigdy bym tak dziecka nie nazwala. NIGDY! a zdrobnienie Kama wrecz mnie odrzuca.

Gość Kamila1979
Sama masz odpychające imię 😠

Gość kamila1979 do gazu

Gość Kamila1979
inteligentne :P

kiedys tez nie lubiłam tego imienia, wydawało mi się strasznie dziwne i niespotykane, jak trzeba bylo się przedstawic nowym kolezankom na koloniach (jeszcze jak bylam dzieckiem) to zawsze mowiac swoje imie jakos tak dziwnie sie czulam, bo nikt nie miał tak na imie... :P teraz juz się do niego przezwyczailam, jakis czas temu bedac na zakupach kilka razy się odwracałam bo ktos wołał \"Kamila!\" albo zwracał się tak po imieniu do kogos po prostu w rozmowie:P czyli jednak nie jestem jedyna jakas taka z \"dziwnym\" imieniem :] a to czy sie komus podoba czy nie- to kwestia gustu.

Gość moja dobra
kolezanka ma tak na imie:)- mowie do nie Kamiś :D

Gość Kamila1979
:)

Gość kamila jest niedorobiona

Gość kamciuk
Ja go nie nawidze choć sama się tak nazywam .Miałam mieć na imie MAJA. A PROPOS MA KTOŚ Z WAS GG JEŚLI TAK TO PODAJCIE

Gość PLISSS MÓJ NR GG TO 6636 779

Gość odkad spotkalam cie
na kafeterii, nie cierpie imienia Kamila:O:P😡

Gość karolina___23
Kiedyś mi się nie podobało. Teraz moze nie najbardziej ale podoba mi się i ładnie brzmi zdrobniale Kamilka

Gość wodolot
kamila je gila

Gość lolek srolek
imię ładne :D ale osobiście wolę : Kamil :P

Gość fuuuuuuuuuuuuuuu

Gość betaappp
a co sadzicie o imieniu paulina:)?

Gość podnoszeeee

Gość to i ja powiem
nie podoba mi się to imię, uważam, że jest brzydkie. POdobnie jak imię Sylwia czy Przemek. Nie trwię tych imion. Nic nie poradzę....

Gość nauczyciele to w większości po
w porządku imię, myślę tak nazwać córę. 100Xlesze niż te wszystkie anie sranie w banie itp pospolite

a ja mam przyjaciołkę o tym imieniu.. z Leszna (pozdrowionka dla niej) jest złota osobą... jedną z najlepszych jakie w życiu poznalam...

Gość
ja mam na imie Kamila :classic_cool: i uwazam ze jest lepsze od tych wszystkich Aś, Goś, Kaś, i Ań! (jak to w ogole brzmi :O)