Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila1979

Co sądzicie o imieniu Kamila?

Polecane posty

Gość kama_kamsha
gdy bylam dzieckiem moje imie mi sie nie podobalo :/ przede wszystkim dla tego ze nikt inny w moim otoczeniu tak sie nie nazywal i wydawlalo mi sie to dziwne troszke :P ale po latach ... stwierdzilam ze lepsze to imie niz np. Magda, Ola, Kasia (choc uwazam ze sa na prawde ladne) ale tez nie chcialabym byc 7 Ola w grubie czy klasie :) pozdrawiem immieniczki :D

Gość ffffffffffffffffff
Mam na imie Kamila i w pelni sie z tym imieniem utozsamiam. I zgadzam sie z ta obszerna charakterystyka na poprzedniej stronie w 99 procentach .. ten 1 procent to to ze zaprzyjazniam sie szybko z kobietami i mam sporo kolezanek...nie wyobrazam sobie zebym miala nazywac sie inaczej.

Gość kamila....
imie kamila w jezyku arabskim oznacza Najbardziej Doskonala, zgadzam sie w 100%

Gość kamilija
ja tez mam na ime kamila, nie sadzilam ze tyle osob uwaza to imie za brzydkie i odpychajace. chyba tylko nam samym i naszym przyjaciolka sie podoba;) charakterystyka prawie sie zgadza. to nie prawda ze czesto zmieniam partnerow i nie przywiazuje sie do rodziny. rowniez nie zdradzam, wrecz przeciwnie brzydze sie tym. ale za to fakt, mam swoj swiat, jestem chorobliwie zazdrosna i pamietliwa, leniwa i nienawidze wstawac wczesnie, odkladam wzystko na pozniej, uwielbiam rysowac i interesuje sie sztuka. no duzo sie zgadza:) pozdrawiam wszystkie kamy i antykamy:)

Gość ffgf
A mi się nie podoba, kojarzy mi się z taką jedną głupią suką:o

Gość ffgf
suka z Lubicza kolo Torunia :o

Gość a o imieniu
Sylwia co myslicie??

Gość Kamilka:*
Ja kocham moje imie. I podoba mi sie ze jest zadkie. Nie wiem co bym zrobiła gdyby do mojej klasy chodzila 2 kamila chyba bym sie przeniosla.Ale mam paru kolegów o imieniu kamil i charakterki podobne hehe. Osoby o tym imieniu sa zajefajne.Przedewszyskim co do dziewczyn sa szczere. Wiec dobra partia na przyjaciółkę. pozdr dla imienniczek:)

Gość wiekszosc kamil
ktore znam to grube karlowate kurwy w dodatku dresiary :D

Gość Piękne imię Kamila!!
Ile agrersji i krytyki na tym forum.. jak zwykle każda myszka swój ogonek chwali... też mam na imię Kamila i zawsze byłam z niego zadowolona. Orginalne.. lepiej tak niż odarta z indywidualności kolejna Monika czy Ania.. i nie rozumiem dlaczego piszecie ze dziwne bo przecież znane od dawna.. Chyba ze moze mieszka sie na jakiejs wiosce zabitej dechami z Kryśkami i Grażynami.. ;)

Gość Kamila1999
Mi się bardzo podoba, bo mam tak imię i nie narzekam ; )

Gość Ja tez jestem Kamila
I bardz lubie swoje imie, choc nie zawsze tak bylo. W dziecinstwie uwazalam, ze jest chlopiece i wrecz chcialam miec na imie jakos inaczej. Ale teraz sie ciesze, jest tajemnicze jak i kobiety o tym imieniu i szalenie kobiecie, czesto slysze przedstawiajac sie, ze nosze piekne imie:) I jednak wciaz pozostaje oryginalne i niepospolite;]

Gość supersale
jedno z brzydszych imion swiata, a zdrobnienie typu kamilka to juz w ogole beznadziejne, znam 2 Kamile i wszyscy mowia na nie raczej Kama to jakos przechodzi mi przez gardlo