Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idealna partnerka

Wzrost 165 idelanym wzrostem kobiety

Polecane posty

Gość Idealna partnerka

Przy takim wzroscie kobieta ma idealna figure (jezeli o sebie dba) i pasuje do niej prawie kazdy facet - jest w czym wybierac

Gość kaplica
a czy wzrost 163 moze byc???/ i waga 53??? :P

Gość Idealna partnerka
Jezeli jestes zgrabna i smukla to moze byc nawet 160

Gość kaplica
no ba :P pewnie ze jestem :P

Gość didi..
a ja mam 170 czy to znaczy, że przegrałam życia?:o

Gość kaplica
to chyba powinnas sie powiesic :P

Gość Idealna partnerka
No i mam chlopaka ktory ma ok 175 i tez jest w sam raz, nawet jak zaloze buty z 8cm obcasem. I tak jestem nizsza.

Gość did..
ok już szykuje sznur:o

Gość ładni faceci i brzydkie babki
dokładnie! :) poza tym ważę 45kg więc jestem very zgrabna (nie chuda, taką mam filigranową budowę) popieram oczywiście:)

Gość gabyy
Idealna partnerka...wszystko jest kwestią gustu. Dla mnie facet, który ma 175 cm to właściwie kurdupel a słowo: przystojny pasuje facetowi powyżej 180.

Gość gabyy
też mam 170 i dobrze się z tym czuję nawet jak założę wysokie obcasy...ale niższe i niżsi też niech sobie żyją :-)

Gość Olaleczka
jaka jest idealna waga przy takim wzroscie?

Gość gabyy
stonka_a ...jeżeli jesteś smukła, to pewnie tak :-)...ale lepiej spytaj idealnej partnerki...:-)

Gość Olaleczka
singielka-no wlasnie nie wiem w jakiej sie dobrze czuje, mam 162 cm, waze 52 kg i czuje sie ciezko. A wszyscy dookola mi mowia, ze mam troche przytyc :(

Gość fanka R.H.
bycie przystojnym nie ma nic wspólnego ze wzrostem. Brytyjski dziennikarz Richard Hammond jest uwielbiany przez kobiety i uważany za przystojnego a jest kurdupelkiem.

Gość gubo
a ja mam 175 i bede idalna na wysokiego faceta, dziekuje za uwage🌼poza tym to troche infantylne zachowanie, nie uwazacie?

Jestem smukła, choć równocześnie mam dość kobiece kształty, tzn biust 75C, proporcje talia:biodra 0,72. Na szczęście dla mojego kochanego jestem ideałem, reszta świata może patrzeć jak chce ;)

Gość do autorki tego topiki
hahahahaha!!!!!!!!!!!nie rozsmieszaj mnie:-D wzrost 165cm to jest niskoskanalizowany krótkonogi kurdupel lub po porstu totalny szarak pospolity.Najlepsze są wysokie kobiety-szczupłe o długich nogach.To są laski nie do przebicia!!! taki karzeł jak ty wygląda przy takich kobietach śmiesznie i komicznie jak niewyrośniete dzieci bez prezencji!!! Najlepszy wzrost to 175-178cm. Nie bez powodu na wybiegach chodzą modelki a nie kurduple takie jak ty które muszą chodzic w szpilkach by się sztucznie podniesc....:-D

Gość fixin
boshe 165cm to przecież jakiś niewyroślak jest.Jestem przystojnym facetem i spotykam się tylko z wysokimi a takie niereprezentacyjne karzełki zostawiam paszteciarskim facecikom bez wymagań..........

Gość gabyy
aha...Hammond jest słodki, ale jest kurduplem, nawet dziś w Top Gear Clarkson wysmiewał się z niego z tego powodu (że jest połówką człowieka, czy coś takiego). Jest przesympatyczny, fajnie wyglada, ale......

Gość male jst wstretne
nie lubie jak takie małe coś mi się plącze pod nogami chocby nie wiem jak buźkę i ciałko miała ładne.Tylko WYSOKIE!! sam mam 186cm i uchodzę za przystojnego faceta.Dla mnie kobieta musi by atrakcjna a wzrost jest b.ważny:)

Gość Clos_
dziewczyny tkwijcie w takim przekonaniu że 165 jest ok, trzeba się jakosw koncu pocieszyc no nie?? lepiej zasuwajcie do obuwniczego po 10cm szpilki.Pzdr!

Ja lubię mój wzrost, bo mogę założyć moje ukochane 12 cm szpilki i nadal nie przewyższam mojego Kochanego w tańcu :)

Gość gabyy
singielka....masz moje wymiary (albo odwrotnie). To jest moja waga od zawsze (170 cm, 48kg), mimo że sporo jem, dobrze się odzywiam, jem dużo słodyczy i rzeczy kalorycznych. Tak po prostu mam, ale jestem proporcjonajnie zbudowana i nie wyglądam chudo.

Gość gubo
so wysocy mezczyzni, ktorzy uwielbiaja niske kobiety takie wlasnie pozniej 170, ale sa tez wysocy, ktorzy lubia wysokie kobiety. it itd wiaodmo sa niscy ktorzy lubia niskie i niscy ktorzy lubia wysokie;) takie gadanie, jaki wzrost jets dalny to dziecinada, ile wy macie lat babochy, a najlepsze jets to, ze to wlasnie zawsze kobiety maja z tym problem, jelsi nie akceptujesz siebie, to nie musisz tego oglaszac na forum mowiac, ze twoj wzrost jest idealny;| troche honoru, kobieto ;)

Gość Wofikx
ZARAZ POJAWI SIE KOLEJNY TOPIK PT. NAJLEPSZE SA GRUBE DZIEWCZYNY, Z MALYMI USTAMI, RZADKIMI WLOSAMI I Z TWARZA W KROSTY:-p TEN JEST NA TYM SAMYM POZIOMIE. LEPIEJ SIE POGODZIC ZE NATURA WAM WZROSTU NIE DALA I NIE BEDZIECIE NIGDY WYGLADAC TAK EFEKTOWNIE I SEXI JAK WYSOKIE , ZAMIAST TAKIE GLUPOTY TU NIEPRAWDZIWE WYPISYWAC BO TYLKO SIE OSMIESZACIE! KOBIETY WYSOKIE TO IDEAL A MALE TO NIEPOROZUMIENIE

Gość A ja mam 170 cm
i super mi z tym :) poza tym autorko chyba coś z tobą nie tak jak uważasz ze tylko przy Twoim wzroście można miec ładne proporcje :o Ja mam 170 cm ,ważę 53 kg , biust 75C, talie 67 cm ,biodra 90 i co? Aż taka fatalna jestem w swojej figurze?? :o

Gość mam przesrane
wzrost 163 waga 56