Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia Jagusi

Co sądzicie o imieniu Jagna?

Polecane posty

Gość mamusia Jagusi

Moja córka ma tak na imię i już kilkakrotnie spotkałam się z dziwnymi minami ludzi po usłyszeniu tego.A wy co myślicie?

Gość jakoś dziwnie brzmi
kojarzy się z Boryną.

Gość majua
strasznie brzydkie imię. Zupełnie jak nie imię kobiece a imię jakiejś kozy. Gratuluję córeczki ale szkoda ,że dziecko takim imieniem skrzywdziłaś. No ale to moja opinia.

Gość smutna i samotna...20
Lepsze Jagna od Etianette czy jaoś tak...pospolite,ale nie oklepane

a mi sie bardzo podoba :-) na imie mojego syna tez czasem reaguja dziwnymi minami - jak sie komus nie podoba to trudno, nie moj problem.

Gość YAAGGA
NIC

Gość powinnas miec
nie podoba mi sie

czmu imie calkiem w porzadku tylko faktycznmie sie kojarzy z ta jagna co ja na taczce gnoju wywiezli :) choc z drugiej strony nie wierze ze ludzie tacy oczytani wiec nie wiem czemu dziwnie reaguja na to imie

Mnie tez się podoba, wprawdzie nie dam tak córce na imie, ale uważam, ze jest bardzo kobiece - Jagna, Jagusia, Jagienka. A jesli komus kojarzy się z Reymontowskimi \"Chłopami\", to i dobrze - bohaterka była najpiękniejsza w swojej wsi, pożądana przez wielu mężczyzn. Jagienka z kolei - znowu piękny pierwowzór literacki w \"Krzyżakach\".

Znam 2 Jagny. I uważam, że nadają się tylko do wywiezienia na taczce gnoju:D Ale pytania w stylu co sądzicie o imieniu do niczego dobrego nie prowadzą:D Każdy z nas zna innych ludzi, ja wierzę w magię imion i wielokrotnie się przekonałam,że imię wiążę się z pewnymi cechami (całe życie moje najlepsze kumpele to Małgosie i Magdy:D, najlepsi kumple to Krzysie:D

Gość WSIOWE
:O

Gość a ja jutro idę na cc
moi znajomi mają Jagodę, podoba mi się , mówią Jagódka albo Jagna

Gość elemelek1987
mnie osobiście się nie podoba,nie chciałabym Cie urazić droga założycielko topicu,nie obraz się,ale faktycznie jest wsiowe.nie wiem czy córka będzie zadowolona...życzę Ci zeby była.

Gość Laliitaa
mi tez sie nie podoba juz lepsze jest Jagoda . na Jagode tez sie wola Jagusia a na Jagne raczej Jagienka, Jaga eeee nie podoba mi sie.

Gość elemelek1987
tak,Jagoda dużo ładniejsze

a co sie przejmujesz minami ludzi :D Najwazniejsze,zeby bylo ladne dla ciebie :classic_cool: A na mnie czasem tez mowili jagan lub jagodka nie wiem dlaczego,bo za bardzo nie ma to powiazania z Aga :p ,ale niech im bedzie :D