Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakamuflowana

Szukam męża. CDN, nie mieli co zablokować

Polecane posty

gagah - nie lansuję się, miejsce jest dostępne dla wszystkim, więc sobie rozbiłam tutaj namiocik i przeczekam do ładnej pogody. Nie pisałam, nigdy że jestem taka piękna i ponętna, jestem pszczur pospolitus :classic_cool: i piszę już to nty raz ! skoro miłość można spotkać w parku, w mieście, na uczelni, to dlaczego nie tutaj ;). Szukam męża poważnie :) Zapraszam Panów w wieku 23-33 lat min 180cm ;) Pozdr

i tak cie zazraz skasują :) niby kasują glupie tematy a zostawiaja np. takie \"zjadlam pestke sliwki czy moge ja jakos wydostac?\" haha :)

Gość jak sie nie
lansujesz,wszedzie tylko ty i zalosne topiki w stylu gdzie lepiej miec pryscza o boze,

Gość obserwator kafeterii
oszalała ci cipa i tyle. która normalna kobieta pisze tak cay czas na forum. Seks, seks, dziewczyno!Pamiętaj ciało uruchomione puszcza się dalej .

matko ale ludzie to hipokryci... wszyscy ci ktorzy tak jezdza po tobie zaraz beda pisac ze zdradzili, oszukali, oklamali, zrobili loda w dyskotece... zenada :D niech sobie pisze dziewczyna jesli ma ochote co sie kurka czepiacie :D

co za brednie :O Czuję się nieakceptowana ! No i co że zakładam dużo topiców, po prostu daje wenie upływ :D nic mi nie oszalało :O, myślę głową a czuję sercem. Jeśli nie jesteście zianteresowani, to nie musicie tutaj wchodzić ;).

Gość jak sie nie
wene to ty mosz w gatach,ussuniącie jąąaaaa

Gość ghfgf
w takim razie mnie nie zobaczysz jesli nie klikniesz

ić się pokulać po pokoju :O 🖐️ \"szukam kogoś, kogoś na stałe, na długą drogę w dal.... szukam kogoś na życie całe nananan \"♪♪♪ :D

Gość gagah
Dziewczyno, jak naprawdę chcesz szukać kogoś przez neta, to jest sympatia, randki na tlenie i mnóstwo innych portali. Dawaniem tutaj takich ogłoszeń możesz najwyżej ściągnąć sobie na głowę mnóstwo szyderstw, nieprzyjemności, a może nawet czegoś gorszego, bo nie przypuszczasz chyba, że w te sposób możesz poznać kogoś poważnego i sensownego.

gagah - randki, sympatie i te pe, to dla mnie nic innego jak targowiska próżności :O 🖐️ uprzedmiotowianie się oraz innych do: wzrost wybiorę taki, oczy dorzucę takie, włosy takie, a później szukaj :O wybacz, ale to nie dla mnie, liczę tutaj na miłą konwersację, zaiskrzenie :D na płąszczyźnie intelektualnej :classic_cool:, dobre porozumiewanie się, a nie \"zakupu\" jak to bywa na tamtych portalach.

Gość ghfgf
no i jak podobam ci sie?

Gość ghfgf
a powinnas być .Mam ponad 180 cm w poziomie

Gość ghfgf
pieprzyc rodzine.Mołosc wszystko pokona

obawiam sie taka miłość to juz oscylowałaby w kręgu zoofilii :D nie dziękuję, wolę jednak mężczyzn :O

Gość hajajajaj
Targowiska próżności? targowiskiem głupoty i chamstwa? To co robisz to wyraz debilizmu i nieostrożności.

Gość obserwator kafeterii
w dalszym ciągu podtrzymuję temat, ze trzeba ci kutasa i tyle. Potem ci przejdzie, ale będziesz już się puszczać.

Gość hajajajaj
Miało byc: a jak nazwiesz kafeterię - targowiskiem głupoty i chamstwa?

Gość ghfgf
ale ja jestem lepiej wyposazony niz mezczyzni .KObiety to uwielbiają.Mezczyzni maja male wyposazenie

haj - tak, bo na damskie ciapowate fora, wchodzą żądni ofiar wyrachowani zboczeńcy, którzy udając miłych kocurków czyhają ino tylko na sznatynki o niebieskich oczach :D dziękuję za troskę, mam swój rozum i obiecuję być ostrożna !

obserwator - będę sie puszczać, cały czas z jednym i tym samym :classic_cool: ghfgf - pisząc kobiety masz na myśli ogół, wszystkie, każdą, a ja nie jestem każda, jestem zdziczała :classic_cool: