Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N_e_l_l_a

Jaka różnica wieku między chłopakiem i dziewczyną jest odpowiednia ?

Polecane posty

Gość N_e_l_l_a

Ja mam teraz sporo starszego chłopaka. Jest nam razem dobrze i nie przeszkadza nam różnica wieku, ale niestety ukrywamy się z tym przed moimi rodzicami i znajomymi. Myślę że rodzice i niektórzy znajomi mieli by problemy z zaakceptowaniem tego. Najbardziej boimy się reakcji moich rodziców. Oni by chyba oszaleli. Zastanawiam się co by było gdybym go przyprowadziła do domu i przedstawiła. Bardzo się tego obawiam, ale pewnie szybko to nie nastąpi. Bo on bardzo nie chce poznać moich rodziców i bardzo się tego boi. Ja zresztą też. Napiszę w jakim jesteśmy wieku. Ja mam 16 a on 29 lat. Co myślicie o takim związku?

A sa jakies wytyczne w tej materii? No patrz, nie jestem na biezaco :O

Gość mur beton 5 lat

Gość zawianka
moj dziadek byl starszy od babci o 18 lat i spedzili razem cudowne zycie:) jesli tylko dobrze wam razem to ja nie widze problemu

Gość dolniczka
moj wojek byl starszy od cioci o 11 lat, tata od mamy 7 lat i jakos zylo im sie razem dobrze;) Jesli lubisz starszych i sie kochacie, to czemu nie?

mój mąż jest starsyz ode mnie o 15 lat i jest nam cudownie, chociaż, potwierdzam, ze gorzej sie mieli \"obserwatorzy\", którzy wmawiali mi, ze nam źle :) To nie od wieku zależy powodzenie w związku

Gość wybacz ale
co chwila powstaja takie tematy i nie moge oprzec sie wrazeniu, ze autorki zakladaja je tylko po to, by moc sie pochwalic starszym chlopakiem:o Jak wam jest dobrze, to badzcie ze soba. Ja mialam chlopaka starszego o 10 lat i po ponad 2 latach okazalo sie, ze jednak wiek sie liczy. Mielismy troche inne oczekiwania.

Gość Yeeaaah
O czym rozmawia 16stka z 29cio letnim facetem ? :o