Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zulu samotnik

Czy zwiazalabys z sie z facetem który w wieku 27 lat nie mial kobiety

Polecane posty

Gość Zulu samotnik

Gość zycie jest piekne
tymabrdziej ,mam faceta w twoim wieku i jest kochany ..ale przeszkadza mi to ze mial juz kogos przedemna dlatego bylo by to jeszcze bardziej super jesli bylyabym dla niego ta pierwsza-czulabym sie wyjatkowo..ale o takim tylko pomazyc..

Gość pomarzyc sie pisze
chociaz jestem prawiczkiem z ortografii nie jestem najgorszy

Gość pomarzyc sie pisze
a moze jest napisane

Gość marzę o takim
ale ...chyba ich wystrzelali z kretesem.

tez mi wyznacznik wartosci czlowieka - dziewica i prawiczek. u mnie mialbys szanse ale zalezaloby to rowniez od innych czynnikow.

ja się związałam jest nam ze sobą zajebiście mial wtedy 27 i nigdy nie mial dziewczyny w czym to co komu przeszkadza nie bardzo rozumie....

najprawdopodobniej w tym że od człowieka w tym wieku oczekuje się wiedzy o tym jak to jest być w związku i inne takie...... a jak się w związku nie było to można mieć tylko własne wyobrażenie nie skonfrontowane z rzeczywistością ;)

Gość kwiatki kwiatki
jeśli mieszka z mamusią i ma lekkie odchylenia erotyczne, bo się przyzwyczaił do swojej rączki i fantazji, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistoscią - to nie :)

Gość asdfwe
Hej! Jestem autorem tematu. Z matka nie mieszkam od 7 lat. A to ze nie bylem w zwiazku nie znaczy ze do niego sie nie nadaje. Jest wiele osób w zwiazkach którzy np. nie szanuja swoich partnerów, zdradzaja, maja ( nieodpowiedzialnie ) za duzo dzieci czy nie radza sobie w zyciu. Przyczyna tego ze ( prawie ) nie bylem w zwiazku jest moja przesadna niesmialosc, która mi bardzo utrudnia zycie. I to jest troche nienormalne. Po prostu nie podrywam :-( Poza tym mieszkam w Londynie i jakos sobie radze.

dlatego jak najbardziej tak ,tj wyzej napisałam, prtzyczyna mogła lezeć w niesmiałosci... ale ja juz nie mogę;) hehe, myśle ze jesli spodoba Ci się jakaś kobieta postaraj sie na tyle a ile mozesz pokazać ze Cie interesuje, wiem, ze nie jest łatwo sie zmieni,c ale sa też i takie kobitki które wiedzac ze facet jest niesmiały przejmują inicjatywe, ale troszke im trzeba omóc, zyczę szcześcia, uwierz w siebie 🌻

Gość asdfwe
Rzeczywiscie. W Londynie masa Polek. Nawet na moim przystanku spotykam dziewcyzny które mi sie podobaja.

Gość związałam się
z takim :) Nie dosyć, że prawiczek do 27 roku życia, to jeszcze nigdy nie miał dziewczyny! I co? I jest moim księciem z bajki, niedługo ślub :) W łóżku też fajniutko :P Ale myślę, że są osoby tak długo niedoświadczone z powodu poważnych zahamowań, zaburzeń itp. Takie mogą się nie nadawać do intymnej relacji niestety i nie zawsze da się to naprawić.

Powiem tak . Przyznaje facet żąłosny -troche , jeżeli nie miał kobiety bo trafiał na idiotki - to wybaczam , jak z powodów religijnych - rozumiem ( choć fanatyków unikam , więc pewnie 1000 x bym sie zastanowiła ) jeżeli to jego jedyna wada - spoko -myśle że jestem dobrym nauczycielem.

Gość adsd
ja będąc dziewicą chciałam wyłącznie mężczyznę z doświadczeniem, który nie boi się kobiet, i potrafi mnie docenić bo ma porównanie innymi zresztą znalazłam takiego :)))

Gość adsd
nie toleruję nieśmiałości u mężczyzn (trochę w tym mojego szowinizmu bo sama jestem nieśmiała, i z tego powodu byłam dziewicą dłużej niż ty masz, autorze, lat) ale o to chodzi żeby każdy świadomie wiedział czego oczekuje, czego nie i skoro są tu dziewczyny dla których prawictwo mężczyzny to zaleta, to super dla ciebie, autorze tematu

Gość powiem
adsd--chciałaś napisać nadzieja

Gość znowu to samo i ten sam
chlopie nie zwiazalabym sie z toba bo zakladasz po raz kolejny ten sam topic - na pewno to ty bo znow piszesz, ze nie meiszkasz z mama 7 lat i ze jestes z londynu :-O no ile mozna pytac o to w kolko? jestes dziwny skoro pytasz na forum w kolko czy 27-letni prawiczek to dziwadlo (bo tak rozumiem te twoje wywody) znajdz sobie laske zebys za rok nie zakladal topiku " 28-latek nigdy nie byl z kobieta-co o tym sadzisz? " normalny praiwczek jest OK, prawiczek gadajacy w kolko o swoim dziewictwie - nie, juz nie wspomne o dziwactwach erotycznych, nierealnych fantazjach i masturbacji... :-O

Gość Odp. na pytanie
"Czy zwiazalabys z sie z facetem który w wieku 27 lat nie mial kobiety" Jeśli byłabym w nim zakochana to jak najbardziej!!!!

Gość Dobry człowiek ona
jasne nawet lepiej

Gość przyjedz do gdansk-orunia
jak to nie mial kobiety. Przeciez wlasna graba to najlepsza baba. Mial tyle bab ze sie pale nie miesci , kazda o ktorej myslal przy waleniu, i kto tu mowi ze nie mial kobiety?

Gość Mallyna
Prawiczek - to nie wada nawet w takim wieku. Faceci maja jakis taki swoj instynkt samczy, ktory sprawia, ze seks i tak jest fajny. A detale typu pieszczotki mozna zawsze z przyjemnoscia dopracowac. To tylko kwestia cierpliwosci kobiety - wiadomo, ze pieszczoty na poczatku moga troche szwankowac, ale to najmniejszy problem. Spoko.

Gość mag2424
nieee....:/ jezeli ktos( a szczegolnie facet, wiadomo maja silniejsze potrzeby) nie zwiazal sie z nikim przez tyle lat to zaczelabym sie zastanawiac czy aby nie ma powaznych problemow w relacjach interpersonalnych i tworzeniu wiezi, poza tym...braki doswiadczenia w relacji stwarzaly by problemy... nie....

Gość Monika X.
Jak wielu facetów ma takie problemy? ;-(