Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana mamuska

ale mnie wkurzyly kolezanki corki!

Polecane posty

przyszly trzy i siedzialy dlugo wiec zrobilam kanapki, miedzy innymi z salami a te jak podniosly wrzask ze tego nie rusza bo to z osla, bo to be...no masakra...co za wybredne bahory

poza tym stwierdziły że wibratora w plastrach nie jedzą

Gość salami to ohyda
trzeba bylo dac z salcesonem i kaszanka , delicje ..... mniam , mniam , mniam ,mniam

Gość ja ja ja
wiecej nie rob kanapek i tyle....

zrobilabym im inne ale one stwierdzily ze te ktore nie sa z salami ale lezaly na tym samym talerzu przeszly zapachem salami...no to mnie dobilo

Gość alealee
następnym razem czestuj owocami albo paluszkami

Gość taki ktoś
dobre - ja bym wyszła z siebie !

Gość tym sie raczej nie najedza

Gość alealee
no i dobrze że się nie najedzą. Niech im ich matki dogadzają jak takie wrazliwe. A poza tym małolaty dbają dzis o linie.

Gość to juz chodzi o sam fakt ich
zachowania...zero kultury

Gość jagoda zielona
Wiesz, salami to dosyć obrzydliwe żarcie więc na twoim miejscu bym się tak nie dziwiła.

Gość ......beznadziejna osoba.....
po ile te idiotki miały lat?

żałosne panny !!! Ja bardzo lubię salami ! One są niekulturalne i niewdzięczne :O Współczuję bardzo.Ile one mają lat?

Skad ja to znam :) moja kolezanka nienawidzi pomidora i jak tylko jakas kanapka lezy kolo innej ktora jest z pomidorem to juz jej nie ruszy :O albo nie uzyje noza ktorym byl krojony pomidor :O ma 19 lat i zachowuje sie jak rozpuszczony bachor, ale to tylko dlatego ze matka robi wszystko jak coreczce sie podoba, podsuwa jeszcze corci pod nos bo jej sie nawet nie chce isc do kuchni po talerz z kanapkami. Jak na to patrze nieraz to nie wiem czy sie smiac czy plakac, ale matka sama ja tak wychowala i uwaza ze wszystko ok :O I teraz mamusia slucha ze jest gruba, brzydka, wyzywa ja od idiotek i sama na to nie reaguje :O

Gość w zyciu bym
salami nie zjadla. Nie naleze juz do nastolatek ale tez bym nie zjadla:P

Matko! wyszlabym z siebie i stanela obok. Rozpieszczone siksy. Szkoda ze nie przyszla Ci na mysl jakas cieta odpowiedz. Nie dosyc ze sie starasz i robisz kanapki bo twoja corka nie chce ruszyc d*** do kuchni to tu taki afront. Ach ta dzisiejsza baholandia

Gość w zyciu bym
ja z kolei nie rozumiem po co dzieciakom robic te kanapki... To caly dzien siedza czy jak?

Gość czy was pogięło
Czy trzeba lubić śmierdzące mięso osła? Czy podziękowanie za kanapkę jest przestępstwem? Zastanówcie się. A mamuśce i innym wypowiadającym się tu zdecydowanie brakuje kultury i poziomu.

Gość bita smietana
masz nauczke ,ze nie warto byc mila.Jak glodne ,to niech ida do domkow i tam jedza co chca.Kultura wymaga od ludzi okreslonych zachowan w towarzystwie.Tym dziewczyna najwidoczniej brak oglady i kultury.Porozmawiaj z corka o ich zachowaniu ,zeby uniknac jej ,pdobnego zachowania ,jak kolezaneku ,u kogos innego.

Gość toz przeciez nasze salami
nie ma nic wspolnego z oslem.

tak se mysle:) hmm, to byli goscie Twojej corki, ona powinna ich obslugiwac, nie Ty:) Ty bys byla szczeliwa jakby przyszly Twoje kolezanki, ktore nie lubia np galaretki a cora zrobila galaretke i ja w nie wmuszala? te dziewczyny powinny po prostu grzecznie podziekowac, ale wiem z wlasnego doswiadczenia, ze po prostu to nie dziala.jestem uczulona na kilka zarc i jak jestem w goscinie i mi to proponuja to grzecznie odmawiam,w zyciu, nie da sie!! nie mozna po porstu powiedziec\" nie, dziekuje\" bo zaraz bedzie-\" no kawaleczek, chciaz troche, taka chuda jestes, ja dla Ciebie zrobilam specjalnie\" itp.nie ktorym po poprostu trzeba wrecz krzyknac ze nie zjem,bo inaczej to bym pewnie ciagle chodzila po lekrzach jakbym to wszystko jadla:O

Gość ked
masz nauczkę na przyszłość, że nie ma co być nadaktywnym...Nastepnym razem głód je wygoni do domu, a ty zamiast biegać z różnymi kanapeczkimi pooglądasz tv, pocyztasz książkię, itp...

Nie wiem czy gdzieś w Polsce można dostać jeszcze prawdziwą salami z osła.Kiedyś szukalam ale lipa:-(Te ktore są to jakieś podróbki.Mieszanian róznych gatunków mięs:-(

ale chodzi o to ze przynajmniej bys podziekowala :O za dobre chęci :O a nie robila raban w calym domu bo ktos cie czestuje nie tym czego sobie akurat zyczysz :O niewychowane gowniary i tyle :O a to ze ktos nie je miesa to inna sprawa, bo mozna to inaczej rozegrac niekoniecznie takim wybrzydzaniem :O

ale chodzi o to ze przynajmniej bys podziekowala :O za dobre chęci :O a nie robila raban w calym domu bo ktos cie czestuje nie tym czego sobie akurat zyczysz :O niewychowane gowniary i tyle :O a to ze ktos nie je miesa to inna sprawa, bo mozna to inaczej rozegrac niekoniecznie takim wybrzydzaniem :O