Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rysiek_bieszczady

Pytanie do mężczyzn! Prosze - wejdźcie

Polecane posty

Jakbyście zareagowali gdybyście dowiedzieli się, że dziewczyna, którą niedawno poznaliście była zaręczona? wiem, wiem cóż to takiego? Nie wiem dlaczego, ale myślałem, mając 20 lat zaręczyny to jeszcze swiat odlegly. Poznałem ją na studiach i bardzo sympatyczna z niej dziewczyna.. taka ułożona.. poważna, ma poukładane w głowie ;) podoba mi się! Ale jak sie wczotaj dowiedziałem o tych zareczynach to poważnie się przestraszyłem. To mnie przeraża :| sam siebie nie rozumie... ale po prostu mnie ta wiadomość zaskoczyła!

Gość pyzaty Lutek
oooooooo to by mnie zastanowilo i stalbym sie wobec nmiej czujny bo wrog nie spi.

Gość pyzaty Lutek
by Cie w trabe jak Twego poprzednika nie zrobila. bo znaczy ze dziecinnas i emocjonalnie niedojrzala.

hmm nie wydaje mi się zeby była niedojrzała emocjonalnie! Powiedziała mi ze zareczyny zostały zerwane przez zaborczość jej byłego.....

Gość bricon
moja dziewczyna tez byla zareczona na poczatku wbilo mnie w ziemie jak sie dowiedzialem bo ma dopiero 20 lat (ja 21). ale wszytsko jest ok

Gość moja siostra była
zareczona i zerwała i bardzo sie ciesze z tego, szkoda mi jej troche ale dobrze zrobiła, zareczyny do niczego niezobowiazuja, lepiej teraz niz po slubie

Gość moja siostra była
zapytaj co było powodem ich rostania

Cóż.. śluby też do niczego nie zobowiązują. Sądząc po statystykach.

Gość moja siostra była
ni no ja akurat do tej sprawy podchodze powaznie! dla mnie małzenstwo to jest swietosc