Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogini *

Jestem śliczniutka * Nie to co wy ! ! !

Polecane posty

Gość Bogini *

Jestem najpiekniejsza ! Mam czarne wlosko i brazowe, duze oczka. Zmyslowe usta, zgrabny nosek, zadnych pryszczy czy piegow ! 177 cm wzrostu waze 49 kg Zazdrosccie mi :P Biust miseczka B70 i co zatkalo was? Mam srednia 4.8 4 najlepsze przyjaciolki mnostwo kumpli i wspanialego chlopaka. PO PROSTU JESTEM IDEALNA ! A wy brzydule bleee ... Komentujcie jesli w ogole umiecie napisac zdanie. Pozdro dla MNIE :* Oooh jak cudownie jest byc mna :*

Gość olki
pojebalo cie do konca chlopaczek dlugo stobo nie wytrzyma

Gość nie wiem czemu ale smutna
zazdroszcze :) ja mam tylko 170 cm, 53 kg i zielone a nie brązowe oczy i nie mam faceta :o od godziny :D )

Gość jesteś ochydny kościotrup
a nie bogini....nie liczy się tylko wygląd ty pusta idiotko....

Gość nie wiem czemu ale smutna
aaa no i biust 70 C a pryszczy tez nie mam ani piegów :P średniej nie mam dużej bo sie nie ucze za wiele a studiuje infe na AE

Gość azaswe
olaboga żebyś sie nie zesrała z tej radości

Gość Bogini *
oj oj "oHydny" sie chyba pisze:P analfabetko skad wiesz ze jestes pusta idiotka? Ile razy ze mna gadalas ? 0 ? ooh ... ja tylko mowie tak jak jest a to co napisalam jest prawda wszyscy mowia ze jestem urocza wiec chyba moge to glosno powiedziec... nie moja wina ze jestem PIĘKNA =)) A wy brzydkie :P

Gość a moj stary
tos ty chuda jak nieszczescie, wysoka jak tyczka, podejrzenie anoreksji, biust B70, przed chwila widzialem B75, przy takim wzroscie to propocjonalna jestes ze az glowa boli.

Gość super karolcia
JA mam 184cm wzrostu waże 66kg. Moja (ostatnia) średnia to 5,0:) Skończyłam studia medyczne:0Obecnie jestem lekarzem:):):) mam chłopaka i mnóstwo przyjaciół...:) i ci myślisz, że jesteś lepsza??Bo ja tak nie uważam brzydalu!

Gość skąd wiesz ze jestesmy
brzydkie? ile razy nas widziałas? 0. Skoro masz 49 kilo to przy twoim wzroscie jestes za chuda....jak chłopak sie na ciebie połozy to odcisków dostanie....a cycki to masz małe wiec sie nimi nie chwal....acha i ochydny sie pisze przez''ch''

Gość Gratuluję ci autorko
zielenieję z zazdrości i życzę wszystkiego NAJ 🖐️

Gość ...................../........
kochana wcale nie jestes idealna, mas powazna niedowage zajmij sie lepiej jedzeniem, lub uprawianiem sportu zamiast siedziec i bzdury pisac na kafe

Gość urocza nie znaczy piekna
jestes pusta i tyle...i zapatrzona w siebie chudzina

Przepraszam, ale skąd wiesz, że wszystkie kobiety tutaj są brzydkie? To trochę płytkie z twojej strony... I, wiesz, tak nawiasem mówiąc... piękno jest relatywne, wiesz? Nie ma to jak się dowartościować na forum, co? ;)

Gość Bogini *
Myslalas ze jak to przeczytam to ,,zalame sie,, ? phi 70B wedlug mnie i mojego chlopaka jest cuuud ( moze mialabym miec jakies obwisle C lub D ) Jakbym napisala ze jestem blondynka o zielonych oczach (choc n szczescie nie jestem) Napisalabys ze woli brunetki i piwne oczy. Zawsze tak jest. Ale Twoja (wasza) zazdrosc mnie bawi. Pozdro

Gość super karolcia
Ja uwazam, że jestem ładniejsza o 100 razy!..:)

hallo tu jestem może odpowiesz na moje pytanie? Po co tu jesteś? jesteś taka piękna, mądra i doskonała. Po co tu piszesz?

Przecież to prowokacja...Dajcie sobie spokój...szkoda nerwów...a jesli nawet nie prowokacja to laska nie jest warta dyskusji...zreszta gdyby miala tak idealne życie to napewno miałaby wiele ciekawszych rzeczy do roboty niż przesiadywanie na kafe... P.S. Autorko olewam cię jeszcze ciepłym moczem i mam nadzieję że się utopisz:D:D:D!!!

Gość ja mam...
75 E piekne i sterczace jak trzeba,no i jedrne, wiec to twoje 70 B przy tej wadze, to chyba jak sobie zalozysz na plecy stanik i wypchasz wata ;)

Gość a moj stary
musisz nosi spodnie z duzymi kieszeniami i 20 kg piasku w kiszeniach by cie wiatr nie porwal....

Gość to ze masz małe cycki
to nie znaczy ze nie moga byc obwisłe....moja kumpela ma miseczke A i ma cycki takie obwisłe jak te murzynki z trzeciego swiata....wiszace i rozlazłe....a moga byc duze piersi a jedrne i nie obwisłe.....nie mamy ci czego zazdroscic....bo kto by chciał byc takim zapatrzonym w siebie pustakiem

Gość ja mam...
Ciemnooka pieknie powiedziane :)

Gość Bogini *
a czemu nie mam pisac? bawi mnie wasza zazdrosc :D jutro jest czwartek juz sie nauczylam mam chwile czasu i go wykorzystuje

Gość ja mam...
jaka zadrosc??? Nie znasz nas, nie wiesz jak wygladamy. Mozemy byc znacznie ladniejsze od ciebie, ale nie musimy sie tym chwalic, zeby podbudowac swoje niskie ego, tak jak ty. Nam niczego nie brakuje, a jak ktos nie jest z siebie zadowolny, to zaklada topic.

Gość nie widzisz ze ci nie
zazdroscimy tylko po prostu cie nie lubimy

Gość super karolcia
Według mnie jeteś brzydka....!Chuda jak patyk>>