Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bleeeeeeeee

Czy jak sie zjaracie to macie ogromną ochote na sex???

Polecane posty

Gość Bleeeeeeeee

No wlasnie to mnie bardzo nurtuje bo tak siedze i mysle i nic nie moge wymyslic ;D a wy tu widze odpowiadacie i jakos jestescie wiec moze tez ze mną pogadacie bo co ja tu sam tak bede siedzial nie :D:D:D:D czekam na odpowiedzi ;P

Gość bardzo dobrze
czyżbyś sie zjarał w towarzystwie komputera?

Gość Bleeeeeeeee
hehehe nie moge ci powiedziec ;] ale komputer ;D hehehe

Gość masz ci los...
Zawsze mi sie chce po jezziku zawsze mam turbo chec a ze jaram zawsze to zawsze mam chec:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D

nie w głowie sieczka, tylko wyobraźnia rozkręcona na maksa:) jak kawa działa na zmęczenie, tak join na wyobrażnię:) Uwielbiam, wtedy nie mam ciśnienia na roochanie, tylko na pieszczoty, gra wstępna mogłąby się nigdy nie kończyć, zaś sam stosunek znacznie się wydłuża i to nie tylko subiektywnie;) Nie wiem czy też tak macie, ale po bluntach dochodzę o wiele dłużej

Gość klaps32222
a ja jestem zawsze masakrycznie głodny ,i opierniczam pól lodowki, dlatego nie jaram bo mi zaczął brzuch rosnąć

po buchanku, mam mega chęć na seksik, gra wstępna jest o wiele dłuższa i przyjemniejsza, a sam seks to odlot :D i oczywiście na koniec niekończący się orgazm yeee to lubie :)

la_fin_du_monde to zależy czy wczesne czy póżniejsze:) co innego jak oglądasz prostą historię, a co innego jak głowę go wycierania:D w tym ostatnim przypadku radzę skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą, ewentualnie zapytać dealera czym wzbogacał;)

JA MAM TAK JAK WREDZIOSZEK WIĘC NIE BĘDĘ SIE POWTARZAĆ.

Gość ahsia
sex po paleniu jes mega dobry, poniewaz faceci moga o wiele dłuzej i ciało bardziej reaguje na dotyk. moj najlepszy sexik w zyciu był po paleniu.....mhhh sweat

Gość ahsia
połacz zioło z browarem ..mhhhhhh ;p

Gość ciekawski johny
nigdy po ganji, nie mialem mega ochoty na sex.. dziwne te wasze przezycia, duzo lepiej reaguje na trzezwego, wtedy potrafi mi penis drygnać w kilka seuknd jak sie podniece jakims widokiem pieknej kobiety, ktora mizia sie z druga;)