Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia_007

wynik biocenozy OK , a mimo to odczuwam pieczenie ?? DORADZCIE PROSZę

Polecane posty

Czy ktoraś z was miala coś takiego ? Jeśli tak to proszę napiszcie co wam pomogło :)

Gość doda-ajj
byłaś u lekarza z powodu własnie tego pieczenia?zrobiłaś wyniki i lekarz ocenił je dobrze??tak-no tak wnioskuję.czyli skoro wszystko ok to może poprostu psychicznie cały czas myślisz i tak to idzie dalej.a masz upławy czy coś takiego??

tak byłam u lekarza powiedział że wynik jest ok stwierdził że jest to najprawdopodobniej uczulenie i przepisal leki : Zyrtec, calcium i hydrocortisonum zadaję pytanie, bo jestem ciekawa czy ktoraś z was miala podobną sytuacje jak ja i jak z tym sobie poradziłyście

Gość doda-ajj
uczulenie to chyba nie w środku-chyba że tak reagujesz mocno.można mieć opuchniecie warg sromowych spowodowane uczuleniem, np na zapachowy papier toaletowy,albo zapachowe podpaski.płyn intymny.w takich przypadkach należy myć sie przez pare dni czysta woda.nie używajac czynników powodujacych alergię.i stosując leki zapisane przez lekarza.miałam kiedys uczulenie na papier toaletowy(a raczej na substancję zapachową)

płyny do higieny intymnej już odstawiłam,a tak poza tym to nie używam papieru zapachowego ani tez podapsek zapachowych teraz biore leki przepisane przez lekarza, niestety poprawy jeszcze nie czuję :(