Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ressa

Oddam papugę falistą- Warszawa

Polecane posty

Gość ressa

Oddam 8 miesięczną papugę falistą-samczyka zielonego w dobe ręce:) Za 3 tygodnie wyjeżdzam na 4 miesiące za granicę więc nie mam co zrobic z ptaszyną. Ptaszek jest milutki, mądry i ładny:) Czy ktoś jest zainteresowany? Oczywiście oddałabym ptaka z klatką i jej całym wyposażeniem.🌼

Gość ressa
mój adresik: oranges@go2.pl

Gość fidd
a jaki ma charakter? chetnie bym wział

Gość ressa
jest b.mądry, bystry do tego miły i szybko się przywiązuje:)

Gość ressa
nikt się nie zgłosi?pozostanie mi w takim razie oddac go do sklepu a tam ciężki moze byc los oswojonej papuzki w srodkowisku takich "dzikich" jeszcze.dlatgo szukam chetnego.........

Gość ja bym moze wziela
mam już 2 papużki bym jeszcze jedną przygarneła.Ale nie jestem z Wa-wy

Gość Nooo taaaaak
A dlaczego nie wezmiesz papgi ze soba? Moi znajomi zabieraja ze soba zwierzeta. Ja sobie nie wyobrazam oddac swoich ptakow przez wyjazd zagraniczny itp. Nie masz zadnej babci, ktora w ostatecznosci zaopiekuje sie ptakiem? Dziwne troche to wszystko...

Gość ressa
twoi znajomi zabierają, a ja nie bo nie będę miała warunków by go tam trzymac.A w rodzinie niestety nie każdy lubi ptaki, inni mają już swoje zwierzęta i nie potrzebują kolejnego.Dlatego może tutaj jest ktos kto ptaki lubi i chciałby miec...

Gość ostatnio byl tutaj taki pan
ktory wypuscil swoja papuzke przez okno:(

Gość Nooo taaaaak
To nie byl Pan to byl jakis czubek chory, albo prowokacja.

Gość les_gierojes
ostatnio byl tutaj taki pan- kolezanka mojej mamy miala i tez wypuscila. W dodatku w srodku zimy (mialo to miejsce na przelomie styczen- luty) ... bo spac nie dawal ...wariatka

Gość Nooo taaaaak
psycholka...jak ptak rano zaczyna cwirac to trzeba nakrywac kocykiem ciemnym. Moje spia ze mna dotaz, az wstane odslonie je i rolety. Nie mam zadnych problemow. Tacy ludzie to psychopaci, przeciez takie zwierze umrze, a mozna bylo oddac nawet do zoologicznego. Zeby tak ta babe ktos wypier....na dwor w mroz na golasa i niech zdycha suka!

Gość ostatnio byl tutaj taki pan
niektorzy to sa....:/ szkoda slow, zachowuja sie jak dzieci a zwierzeta traktuja jak zabawke. dobrze ze zalozycielka topiku jest rozsadna:)

Gość les_gierojes
"Zeby tak ta babe ktos wypier....na dwor w mroz na golasa i niech zdycha suka!"- zycze jej tego Tak w ogole to ona tego ptaka dostala w.. prezencie. Byc moze niechcianym i to po czesci dlatego. Swoja droga, obdarowywanie inny6ch prezentami- niespodziankami w postaci zwierzat to naprawde "kapitalny" pomysl

Gość Nooo taaaaak
Wiesz co nawet jak zly to nieistotne, to jest ZYWE zwierze, wystarczylo komus oddac.

Gość khhkjhh
hej, napisalam do Ciebie maila :)

Gość darietta
http://www.papugi.webserwer.pl/forum/forum/ wejdz na to forum i tam daj ogłoszenie napewno twoja papuzka znajdzie właściciela ja bym wzieła ale mam juz dwie nimfki i nie posiadam klatki dla falki a dotego jestem z poznania pozdrawiam i nie oddawaj jej do sklepu szkoda ptaszka na forum jest oddam za darmo i tam wpisz

Gość darietta
oj nie doczytalam widze ze ptaszek jest z klatką to ja mogłabym go przygarnąs ale czy masz jakąś mozliwośc dostarczenia go bezpiecznie do poznania ja niestety nie mam nikogo w warszawie mój meil darietta@poczta.onet.pl

Gość Tarantowata
Ja bym chętnie przyjęła papużkę. Nie mam z tym żadnego problemu. :)

Gość kotowy morderca
niestety mam kota

Gość Tarantowata
A ja właśnie mogę przyjąć tą papużkę ^^ Mam 4 faliste i jedna potrzebuje towarzystwa a też jest oswojona, więc z chęcią bym przyjęła tą papużkę :)

Gość norbiszal
ja moge pzryjąć właśnie chciałbym kupić/nabyć/przyjąć jakąś papuge z rodziny falistych