Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaassasas

jak skutecznie i szybko ROZEPCHAĆ nowe buty? prosze bo moje palce są cale w...

Polecane posty

Gość aaaaaassasas

bąblach.. kupilam nowe buty typu kowbojki z duzym czubek.. sa idealne w sklepie chodzilo sie wygodnie jednak teraz mnie strasznie obcieraja w jednym miejscu. Chodzi o palce. Moze znacie skuteczne sposoby rozpychania butow? pozdrawiam

Gość fąfara arararar
Daj na kopyto do szewca, bardzo fajnie można w taki sposób rozciągnąc buty.

Gość najprościej
Najprosciej jest pochod\zic w butach po domu w grubych skarpetkach frotte, jesli nie to do szewca na kopyto

Gość lenka22
ja raz kupilam takie buty. w sklepiei idealne ale potem jak zaczelam w nich chodzic nie dosc ze jakos strasznie uciskaly mi ta kosc hallusy (czy jak ona sie nazywa:P) to jeszcze wlasnie okazaly sie jakby za male (chociaz byly o rozmiar wieksze niz moj normalny rozmiar). zadne domowe sposoby nie pomogly, do szewca nie szlam. i skonczylo sie tak ze kupilam sobie nowe wygodne buty:)

Gość zzzzzzzzzz
Dać buty psu , on sobie z tym poradzi ;)

nosić jak najwięcej w grubych skarpetach,ewentualnie dać do szewca. Jeśli to kowbojki,czyli skórzane buty,powinny się rozejść...

Gość 43210
Kiedys wlozylam takie buty i pojechalam do odleglego miasta. Po kilkunastominutowym marszu mialam dośc butów, miasta i wycieczki. Na szczęście dopadła ,mnie ulewa. Zmoklam cała i buty też. Zanim dojechalam do domu wszystko wyschlo, łącznie z butami,. Od tamtej pory buty sa ok. Jak masz cierpliwośc to włóż buty, wsadx nogi do wody i chodx w nich tak długo aż wyschną, hehehe.

Gość śliwkowa panna
Ja słyszałam o takim sposobie aby, np. piętki, które obcierają (te w butach) posmarować parafiną albo denaturatem. Sama tego nie próbowałam, sprawdzałam ten spsób z mokrymi butami, ale widocznie jeszcze za mało aby się dopasowały do moich stóp.

Gość
sliwkowa ma racje, ael ocet/denaturat/parafina rozepchaja tylko skore, ew skaj.

Gość dsfsfsf
a jak rozepchac skoropodobne? mieciutkie, nigdzie nie obcieraja, ale kupilam o nr za male (w sklepie wydawaly sie ok a te nr wieksze byly za tegie), palce bola okropelnie

Gość hrh
Naszym klientom w Lublinie oferujemy z wysoką jakość naszych okien plastikowych wykonywane przy użyciu nowoczesnych urządzeń. Zapraszamy http://oknadrzwi-lublin.pl/

Gość bgb5h5
Produkcja naszych pantofli odbywa się ręcznie, dzięki temu otrzymujesz wyjątkowy produkt o wysokiej jakości. Sprawdź sam, a na pewno się nie zawiedziesz. http://pantofle-goralskie.pl/

Gość gość
Kowbojka, haha. To jakaś przestarzala moda.