Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziroczka

Dlugie pzanokcie pociagaja facetow

Polecane posty

Gość Ziroczka

Wiem to z wlasnego doswiadczenia

no cóż ja mam krótkie, wiem, jestem bez szans, przegrałam życie.

Gość nevera
Niestety to prawda. A glupie kobiety poswiecaja sie i nosza takie szpony

wypraszam sobie...sama mam długie paznokcie ale nie dlatego ze podobają sie facetom a dlatego ze mi sie podobają...i jakos nie uwazam sie za głupią...a paznokcie są moje nie jakies tipsy zeby nie bylo...

Gość Ziroczka
A krotkie maja najczesciej zaniedbane kobiety, ktorych nikt nie chce i nie maja sie dla kogo starac

Gość gość
Ja mam krotkie, polamane i rozdwajajace sie, nic na nie nie dziala, nie łudze sie też, że będą dzialac na facetow i w sumie wali mnie to;)Z krotszymi wygodniej:P

Gość gość
No coś Ty. To wlasnie jest wada. Takimi dlugimi mozna wydłubać wszystko z gornych ścianek, a krótkimi, to tylko można sie po wloskach w nosie posmyrać:o😭

a mój facet mówi,że długie paznokcie są zdzirowate i noszą je przede wszystkim puste różowe landryny. muszę się niestety z tym zgodzić.

Gość gość
Ech, no bo takie 5 cm tipsy są straszne, ale ladne, dłuższe paznokcie gustownie pomalowane sa na pewno ladniejsze od np. moich krzywych łopat.

Gość gość
Cwaniara:o

od krzywych łopat na pewno są ładniejsze:) ale ja preferuję krótkie paznokcie bo są wygodniejsze. teraz mi się przypomniała że autorka topicu stwierdziła w innym temacie, że długie paznokcie świadczą o ststucie społecznym:)

chyba w Indiach i w Chinach :D I to przeważnie paznokci na piątym palcu... :P Stan paznokci, zębów, włosów, cery - z tym się zgodzę. Ale długość?!

Gość gość
statucie czy statusie, jedno i drugie to jakaś bzdura...

no tak bo jak stwierdziła autorka z długimi paznokciami niewiele można zdziałać, co świadczy o tym że ma tyle kasy że niemusi pracować a przynajmniej fizycznie:)

heh a ja mam dlugie bo lubie:) i rowniez swoje:) a mojemu Małzowi to i tak obojetnie - byleby paluszku byly sprawne;P i reszta tez :)

Gość gość
Anieprawda. Moja mama ma odkąd pamietam długie, piekne paznokcie, a przez cale zycie zapieprzala głownie fizycznie.

Gość babyron
to jest prawda

Gość ja cie nie mogę...
ależ autorka tego topiku jest duuuurna ...głowa boli...nie chodzi mi o temat topiku tylko o to co pisze dalej....MATKO!

dla mnie nie ma nic bardziej odpychajacego jak solarium, utlenione wlosy no i oczywiscie - DLUGIE PAZNOKCIE ! nienawidze dlugich pazurow, sa obrzydliwe i nigdy mi sie nie podobaly. ja lubie naturalnie piekne kobiety, a takie szpony to po prostu zenada i groteska. a te kobiety ktore mysla ze to jest seksowane i ze podoba sie faceta to powiem wam tak - jest pewna grupa kolesi ktorym sie to podoba, jak myslicie jakiej? dresika czy kogos normalnego ? na to napalaja sie tylko debile (hwd z wyjatkami ! )

Gość gość
to znaczy, że lubisz takie krótkie przyciete tuz przy skórze? Niesamowite, zawsze mi sie wydawalo, ze takie dłuższe po prostu ladniej wyglądaja, dlon sie wydaje smuklejsza itd...

Gość jak dobrze ze nam angielski
facetom podobaja sie ZADBANE paznokcie...niezalezenie od dlugosci:P:O