Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalamiśś

po włosku ktoś umie może?

Polecane posty

Gość koalamiśś

błagam😭 :):) Un gatto bianco con gli occhi blu un vecchio vaso sulla TV Nell’aria il fumo delle candele due guance rosse rosse come mele.

Biały kot z niebieskimi oczami stary vazon na telewizji W powietrzu dym świec dwie rękawiczki czerwone, czerwone jak jabłka

Gość napij sie herbatki
Un gatto bianco con gli occhi blu un vecchio vaso sulla TV Nell’aria il fumo delle candele due guance rosse rosse come mele. bialy kot z niebieskimi oczami stary wazon na telewizorze w powietrzu dym świeczki dwa różowe policzki, różowe jak jabłka ;)

Gość koalamiśś
o jak fajnie, ktoś zna włoski :) :):) aha ...ale rekawiczki czy policzki??😭 Nel mio futuro che cosa c’é? sarebbe bello se fossi un re cos'è la bionda americana o si innamora o la trasformo in rana. Io muoio dalla curiosità? ma dimmi un po’ la verità? voglio sapere se questo amore sarà sincero sarà con tutto il cuore.

Gość koalamiśś
o i to tez jakbyście mogli ;);) Non ho una lira però vorrei comprare il cielo per darlo a lei ci devi dare un po’ di fortuna e insieme al cielo compriamo anche la luna. już wszystko:):) aha, dzięki 👄🌻

Gość napij sie herbatki
Nel mio futuro che cosa c’é? sarebbe bello se fossi un re cos'è la bionda americana o si innamora o la trasformo in rana. Io muoio dalla curiosità? ma dimmi un po’ la verità? voglio sapere se questo amore sarà sincero sarà con tutto il cuore. w mojej przyszłości co jest? byłaby piękna gdybyś był królem co takiego amreykańska blondynka albo się zakochuje, albo zamienię w żabę umieram z ciekawości ale powiedz mi odrobinę prawdy chcę wiedzieć, czy ta miłość będzie szczera i z całego serca mniej więcej;)

Gość napij sie herbatki
Non ho una lira però vorrei comprare il cielo per darlo a lei ci devi dare un po’ di fortuna e insieme al cielo compriamo anche la luna. nie mam lira, ale chciałabym kupiłabym niebo aby mu je dać musisz dać nam trochę szczęscia a razm kupimy niebu również księżyc znów mniej więcej, bo poliglotką nie jestem;) pozdrawiam🖐️

Gość koalamiśś
ten tekst to byl jakis chyba z błedami, ale już Was nie męczę...dzięki;) tak myślałam ze o czymś fajnym to jest :D Un gatto bianco con gli occhi blu un vecchio vaso sulla TV Nell’aria il fumo delle candele due guance rosse rosse come mele. Ha un filtro contro la gelosia o una ricetta per l’allegria legge il destino ma nelle stelle e poi ti dice solo cose belle. Nel mio futuro che cosa c’? sarebbe bello se fossi un re cos?la bionda americana o si innamora o la trasformo in rana. Io muoio dalla curiosit? ma dimmi un po’ la verit? voglio sapere se questo amore sar?sincero sar?con tutto il cuore. Non ho una lira per?vorrei comprare il cielo per darlo a lei ci devi dare un po’ di fortuna e insieme al cielo compriamo anche la luna.

Gość koalamiśś
wlaśnie zauwazylam, ze na youtube oni śpiewają co innego na początku tekstu...:o rany... dzięki jeszcze raz za pomoc, jaki łądny tekst kurcze...;)

Biały kot z niebieskimi oczami stary wazon na TV w powietrzu dym świec dwa policzki różowe, różowe jak jabłko Ma filtr przeciwko zazdrości albo recepte na alergie odczytuje przyszłość ale z gwiazd a później mówi ci tylko dobre rzeczy nie mam jednego lira chciałbym kupic niebo by podarować jej potrzebne troche szczęścia i razem z niebem kupimy tez księżyc

Gość koalamiśś
blackwhite-----> dzięki;) jeszcze raz;) kurcze, ale ktoś zdoolny, że wymyślił taki tekst 😭 a ja tak bym nie umiała....:(ech...choć mam wiele ukrytych talentów podobno...

coś ominełam: 3 zwrotka co jest w mojej przyszłości? byłoby wspaniale gdybym był królem amerykanska blondynka albo sie zakocha albo ja zamienie w zabe 4 zwrotka: umieram z ciekawosci oh zdradz mi troche prawy! chce wiedziec czy ta miłość będzie szczera będzie z całego serca?

Gość koalamiśś
niektore slowa podobne do hiszapńskich ;)🖐️

Gość koalamiśś
śpiewają "Ricchi e poveri"....;)...

Gość koalamiśś
a o czym ona blackwhite?;)

Gość koalamiśś
..bo rozumiem tylko "ti amo" 😭

Gość napij sie herbatki
blackwhite>> też chciałabym tak ładnie umieć to przetłumaczyć😭 niestety, nauczyłam się nieźle tylko języka biznesu😭 koalamiśś=miś koala;)? pozdrawiam;)

Gość koalamiśś
sorry, rozumime jeszcze "forte"i "piano" bo te 2 słowa znam od 100lat :D

Gość napij sie herbatki
wydawało mi się, że jesteś młodsza;):D

Gość koalamiśś
dzięki ;)teraz bede tą drugą w kółko słuuchać😭 a słuchałam tej pierwszej :D napij sie herbatki---> ...ekhemmm...;)ja tylko odświeżam wizerunek marki "miś koala" ;):P

Gość koalamiśś
ej, przetlumacz mi choć refren pliiisss;);)👄😭błagam ;)🖐️

Gość koalamiśś
ok, już nie żebrzę...przepraszam...

Che confusione jaka konfuzja sarà perché ti amo z pewnością dlatego, że cie kocham e un\'emozione che cresce piano piano emocje, które rosną wolno, wolno stringimi forte e stammi più vicino przytul mnie mocno i badz mi bardziej bliski se ci sto bene sarà perché ti amo. jezeli będzie mi dobrze, to dlatego, że cie kocham Io canto al ritmo del dolce tuo respiro śpiewam w rytmie słodkiego twojego oddechu e primavera sarà perché ti amo. jest wiosna, napewno dlatego bo cie kocham Cade una stella ma dimmi dove siamo spadła gwiazda, powiedz mi gdzie jesteśmy che te ne frega sarà perché ti amo. co cie to obchodzi, napewno dlatego, że cię kocham E vola vola si sa i leci leci, się wie sempre più in alto si va ciągle wyżej się idzie e vola vola con me i leci leci ze mną il mondo e matto perché świat jest głupi, dlaczego? e se l\'amore non c\'è a jeśli miłości nie ma basta una sola canzone wystarczy jedna piosenka per far confusione by spowodowac confuzje fuori e dentro di te. na zewnątrz i w twoim środku E vola vola si va i leci, leci, sempre più in alto si va ... ciągle wyżej się idzie Ma dopo tutto che cosa c\'e di strano ale po wszystkim co jest dziwnego e una canzone sarà perché ti amo jedna piosenka, pewnie dlatego, ze cie kocham se cade il mondo allora ci spostiamo jesli upadnie świat więc sie przeniesiemy se cade il mondo sarà perché ti amo. jeżeli upadnie świat, to dlatego że cie kocham Stringimi forte e stammi più vicino przytul mnie mocno i badz blizej e cosi bello che non mi casa c\'e di strano matto per matto almeno noi ci amiamo. chociaż my się kochamy

Gość koalamiśś
pięękne cholera jakie to pięękne 😭