Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Furby PL

Co zrobić gdy czuję że związek sie rozwala

Polecane posty

Gość Furby PL

Jesteśmy razem już ponad 6 lat.Poznaliśmy sie gdy ja miałam niecałe 18 lat. On miał 22. Na początku wszystko było super. Akurat wtedy byłam w depresji i chodziłam do psychologa. On mnie z niej wyciągnął, pokazał że życie może być inne. Dużo ze sobą rozmawialiśmy, często gdzieś wychodziliśmy. Wiedziałam że to ten jedyny, wiec świadomie zdecydowaliśmy sie na dziecko. Wiem że to trochę za wcześnie, zwłaszcza że tylko A.. pracował. Ale bardzo tego chcieliśmy. I tak w wieku 20 lat urodziłam nasza córeczke. I wtedy jeszcze wszystko było dobrze ale w którymś momencie cos sie zmieniło i sama nie wiem kiedy.Teraz już prawie wogóle nie rozmawiamy, A.. mówi o czym mamy rozmawiać skoro znamy sie tyle lat. Z domu prawie nigdzie razem nie wychodzimy, bo jemu sie nigdy nie chce, zawsze znajdzie jakas wymówke. Nawet wspólnych znajomych nie mamy. Czasami wogóle sie nie widujemy bo się mijamy, on pracuje rano a ja mam na popołudnie albo nockę. Więc jak juz mam ta pierwszą zmianę to chciałabym troche z nim i z dzieckiem posiedzieć w domku. Ale niestety nie moge bo u A.. jest jego kolega.Ja niechcę mu niczego zabraniac, tym bardziej kolegów, ale przykro mi że swój wolny czas woli spędzić z kolegą z którym na dodatek razem pracuje. Jak mówie że jest mi źle i potrzebuję jego mówi że przecież mnie kocha wiec czego ja sie czepiam. Nie wiem moze to ja przesadzam, ale czuje że oddalamy sie od siebie a ja tego nie chcę

Gość frhfuiiurfuher
A czego oczekujesz ??

Gość gość
u mnie jest tez tak ze co bym nie powiedziala on podnosi ton a ja jestem osoba ktora chce rozmowy. czuje ze i tak sie rozejdziemy bo ja mysle o innych chlopakach itd co zrobic?