Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diddy

czy umówić się na randkę z dziewczyną poznaną przez neta

Polecane posty

Gość diddy

chciałbym bo fajnie nam się rozmawia ale z drugiej strony ona pisze ze chce sie spotkac ale caly czas odklada termin i nic konkretnego niem. Z drugiej strony nie wiem czy taka forma poznania czyli przez neta moze przyniesc cos dobrego. i jak sie zachowac na takiej randce??

Gość pani z obory
bundz sobom i niczygo nie łudawaj

Gość diddy
jeszcze jedno. Zabrać ze soba gumki czy ona będzie zabezpieczona?

Gość jestem po
dwóch takich randkach. Jedna była udana, zostałam z tą osoba na ponad 3 lata, a druga okazała sie kompletnym niewypałem pomimo fajnej pisaniny.

Gość hahaha ...
Wymieńcie się zdjęciami najpierw, bo może być zonk. Wiem co piszę :)

Gość diddy
ona jest gruba i w okularkach ale i tak mi sie podoba

Gość diddy
widzialem jej zdjecia a ona moje bo mamy grono

Gość diddy
nawet mojego fiutka widziała

Gość diddy
hehe. dobre. komus sie nudzi chyba..

Gość KTOŚia _
umów się z nią,a jak nie wyjdzie to sajonara...to wcale nie jest gorszy sposób na poznanie sympati,tylko musi dojść do konfrontacji najwcześniejszej

Gość diddy
no wlasnie sa problemy z dogadaniem sie w sprawie spotkania. ona caly czas powtarza ze chcialaby sie spotkac ze fajnie sie piszeitd. z drugiej strony ona bardzo czesto siedzi na gg a ja od swieta bo duzo pracuje a jeszcze studia dochodza i nie wiem czy ona wybiera sobie kogos i nie jest pewna z kim sie spotkac

Gość KTOŚia _
a zdjęciami się wymieniliście? wirtualnie łatwo o idealizowanie drugiej osoby ,w rzeczywistości dłuższej może się okazać ,że obraz danej osoby odbiega od naszego wyobrażenia dlatego spotkanka takie warto inicjować jak najszybciej

Gość diddy
tak. mam jej zdjecia a ona moje

Gość lonelysoul
Hejka :) Mialem kiedys taki przypadek - dziewczyna zagadala do mnie na GG. Przez ok. dwa miesiace super nam sie rozmawialo, sms'owalo, rozmawialo przez telefon. Wymienilismy sie fotkami... Ona zasze gdy proponowalem spotkanie na zywo mowila mi ze jest zajeta, ze pisze prace mgr itd. itp.a miala czas na spotkaniaz kolezankami... Nie wiem czy w koncu chciala sie spotkac czy tylko tak mowila a myslala co innego. Chyba najlepiej spotkac sie na zywo jak najszybciej - uniknie sie duzych rozczarowan po dlugim czasie poznawania sie przez net.

Gość znam to...
Jak to sie mowi,do 3 razy sztuka. Za trzecim razem nie czekalem dlugo na spotkanie. Totalny spontan i tylko wiadomosc do niej,ze przyjezdzam. Raz sie zyje! Dwa spotkania i obojgu nam jest malo.

Gość rzenka26
Hej, powiem Ci jedno: postaw sprawe jasno, zapytaj sie jej czy CHCE SIĘ Z TOBĄ SPOTKAĆ W RZECZYWISTYM ŚWIECIE??? Wiesz w sumie są trzy teorie: albo ona boi się, że nie spodoba CI się ( na przykład na fotkach jest podrasowana;) )albo Ty nie spodobaleś się jej ( ale nie ma odwagi powiedzieć Ci tego ), no i jeszcze dziewczyna może mieć nieprzyjemne przejścia a propo poprzednich spotkań.. pozdrawiam i życzę powodzenia 🌻