Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze uzalezniona

Nie mam szans na milosc, zadnych

Polecane posty

Gość jeszcze uzalezniona

Obecnie mieszkam z rodzicami. Mam 26 lat. Oczywiscie mam aspiracje aby zmienic cos w moim zyciu. Niestety, nie zarabiam kokosow i dopoki nie uzyskam 'magicznego'stopnia mgr , chyba moge pomarzyc o wlasnym lokum. No i chyba przez to, ze nadal mieszkam z rodzicami, nie mam szans nikogo poznac. Mezczyzni wola zaradne kobiety. Dziwnie zaprosic faceta do domu gdzie czekaja na ciebie rodzice z obiadkiem a ty masz prawie 30 lat. Mam nadzieje, ze jak sie wyprowadze, cos sie zmieni.

Gość madame verseau
zaradne:)? czyli takie ktorym załatwią prace, wypchaja wrecz by do niej poszła bo jej tak fajie zyc za kase meza- alimenta..;) fajnie jej zyc za jego kase- jahcty, egipt zasponsoruje itp ale zaradne, raczje jak pijawki i wiedz gdzie sie przyssac do kogo:)

Gość Jak moja lata to sie na nią
To może wynajmij coś do spółki z koleżanką? W razie czego może wybrać się np. do kina. ;)

Gość aga 27 latek juz....
ja studia skonczylam w wieku 25 lat a wyprowadzilam sie w wieku 22 lat. od 20 roku zycia pracowalam a to dawalam korepetycje bylam tez au pairka za granica. i nie czekalam az mi rodzice pozwola na to by byc samodzielna. po prostu wynioslam sie z domu kiedy uznalam ze najwyzzszy czas

spoko,ja nie widzę w tym żadnego problemu.Moja kuzynka jest od Ciebie niewiele młodsza a nawet nie jest w stanie skończyć żadnego kierunku i wciąż zaczyna nowe. Ona nawet nie chce się usamodzielniać.

Gość jeszcze uzalezniona
Ja tez pracuje. Nie pasozytuje .

Gość aga 27 latek juz....
to wyprowadzaj sie z domu.

Gość ikarus
Ja nie skreslam kobiety dlatego, ze mieszka z rodzicami :O:O:O Po drugie 26 lat, to nie prawie 30 :D

Gość jeszcze uzalezniona
Pracuje od 21 roku zycia.Wiec to nie jest tak, ze biore kase od rodzicow na moje sprawy.

Gość jeszcze uzalezniona
A ja mysle ikarus, ze jednak mezczyzni patrza wlasnie na ten aspekt.

Gość mala miska
Ja wyswobodzilam sie od rodzicow kiedy w wieku 22 lat wyjechalam by studiowac za granica.

ja tez mieszkam z rodzicami, skonczylam studia, w koncu udalo mi sie znalezc prace, ktora spelnia moje oczekiwania (zarobkowe nie do konca), ale od czegos trzeba zaczac, ale jakos nigdy nie czulam sie skreslana przez mezczyzn z tego powodu. Mam chlopaka i jemu to zupelnie nie przeszkadza, ze nie mieszkam sama,wiec nie sadze, zebys nie miala szans na milosc :)

Gość ikarus
Dobra,moze napisze inaczej. Jesli kobieta tylko mieszka u rodzicow, to OK, gorzej, jesli ze wszystkimi sprawami do nich leci, o wszystko sie pyta, etc. Wtedy faktycznie to odstrasza.

Gość koza ala
A ja najpierw kase brałam od rodziców, potem od meza, nawet studia mi opłaca:)

Gość jeszcze uzalezniona
Wiesz hola , ja od niedawna podczas rozmowy z facetem, wstydze sie powiedziec, ze mieszkam z rodzicami. Wydaje mi sie, ze bede potraktowana jako niezaradna zyciowo kobieta, nieatrakcyjny material na ewentualna partnerke:) To wrecz stalo sie moja obsesja. A jeszcze zaprosic mezczyzne do domu , w ktorym czekaja na mnie rodzice-traktujacy kazdego mego kolege jako przyszlego partnera, powoduje u mnie strach

Zgodzę sie z wypowiedzią ikarusa to gdzie mieszkamy nie ma najmniejszego znaczenia ważne jest to co sobą reprezentujemy i przyznam sie że to co robi autorka topiku mi sie podoba

Gość to porozmawiaj z rodzicami
aby nie traktowali tak kazdego twojego goscia :) Ja z domu wyprowadzilam sie z wieku 18 lat, od 19 roku zycia pracowalam, raczej dorywczo. W tym roku zalapalam prace na stale, w banku. Skonczylam 20 lat. Nie bedzie zle, tylko przestan o tym tak OBSESYJNIE myslec.

Gość 558
przeciez młodzi zakładają rodziny i mieszkaja razem z dziećmi i dziadkami pod jednym dachem

zaden wstyd mieszkac z rodzicami, a przy okazji wytlumacz im , ze nie kazdy facet jest potencjalnym kandydatem na meza :)

Gość mala miska
uzalezniona ...to moze uniezaleznij sie troche spod wladzy rodzicielskiej. dziewczyny w twoim wieku ktore poznalam ja to juz sa zony i matki -niezalezne od swych rodzin. ja zaczelam pracowac w wieku 19 lat. poniewaz lubie podoze pracowalam jako opiekunka do dzieci za granica. wyjezdzalam co roku na wakacje. rodzicow nawet o zdanie sie nie pytalamm. w wieku 22 lat wyjechalam za granice na studia. sama sie utrymuje bez pomocy rodzicow. treba brac sprawy w swoje rece a nie czekac az mamusia czy tatus pozwola

Gość antykoza
uzalezniona ...to moze uniezaleznij sie troche spod wladzy rodzicielskiej. dziewczyny w twoim wieku ktore poznalam ja to juz sa zony i matki -niezalezne od swych rodzin. Za to zależne od bogacza męża:) który im wszystko sponsoruje.

Gość mala miska
mylisz sie. zadna z mych znajomych nie ma meza bogacza. za to wszystkie pracuja i wspolnie z mezami przycyniaja sie do wydatkow