Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pantomima

Balsamy brązujące-jak często i jak długo używać?

Polecane posty

Gość Pantomima

Normalnych balsamów używam mniej więcej raz w tygodniu. Czy w przypadku balsamu brązującego to będzie za mało? I jeszcze pytanie czy można takiego balsamu używać bez przerwy, czy trzeba go po jakimś czasie odstawić, czy po prostu smarowac się nim aż do uzyskania pożądanego efektu? Pozdrawiam :)

Gość serenadaaa
jak można używać balsamu tylko raz? ja stosuję go codziennie po kąpiel. jeśli chodzi o brązujący, to wystarczy smarować się nim przez ok. 3 dni, a uzyskasz najlepszy odcień

Gość Pantomima
Prawdę powiedziawszy to ja nie miałabym cierpliwości, żeby codziennie w całe ciało wcierać balsam, ale przez 3 dni jakoś dam sobie radę ;) dzięki za odpowiedź :)

Gość Pantomima
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość MaeMae
Mam z firmy "Barwy słońca", opalizująco - brązujący.Tani, idealnie nadaje sie na jeden wieczor.Potem mozna Go zmyc, nie smierdzi. Nie utrzymuje sie dluzej jak samoopalacz. O trwalszych nie wiem nic;>

Gość po pierwsze
to jesli urzywasz balsamu raz w tygodniu to rownie dobrze mozesz z niego calkowicie zrezygnowac bo tylko systematyczne smarowanie sie nim codziennie po kapieli daje rezultaty A brazujacym to jak ktos powiedzial ze ok 3-4 dni powinno byc spoko ale oczywiscie opalenizna nie bedzie Ci sie utrzymywac nie wiadomo ile wiec za jakis czas znowu trzeba to powtorzyc.\ Ja polecam Dove - ladnie sie wchlanie i nie ma zapachu samoopalacza na skorze

Gość yyyy
ja sobie nie wyobrazam po kapieli czy prysznicu nie posmarować sie balsamem... to już jak nawyk palenia papierosów np.a osobiscie nie lubie tych brazujących ... już wole sie samoopalaczem posmarować.

Gość Pantomima
Dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

Ja używam nivea summer skin do jasnej karnacji. Balsam ekstra nawilża fajnie ujędrnia i stopniowo powoli daje efekt opalania skóry. Nie jest ciemny więc nie ma jakiś ekstra efektów solary, ale skóra nie jest biała. Jestem bardzo zadowolona, ślicznie pachnie i wogóle. Ale używam go codziennie.

Gość pytanie o balsam
Mam pytanie do tych pań, które używają balsamu co 3-4 dni. Chciałabym kupic sobie Dove lub Nivea dla skóry jasnej. Pytanie brzmi - na jak długo wystarcza jedno opakowanie balsamu? I czy stosujecie równocześnie brązujący krem do twarzy?

Twarz sie opala sama. Balsam niva nie działa jak samoopalacz, powoduje, że skóra zyskuje ładny odcień ale nie brąz, więc nie ma różnicy między twarzą a resztą. Nvea jest niesamowicie wydajny. opakowanie wystarcza mi na długo nie określe dokładnie na ile ale półtora miesiąca a smaruje codziennie. Co najważniejsze nie robi smug. A pachnie jak jogurt egzotyczny jogobella

Gość adsadasd
okokokokokokoko daj linka

Gość polecam garniera

Gość polecam garniera

Gość polecam garniera

dla mnie wszystkie te balsamy paskudnie pachna... zazwyczaj smaruje sie wieczorem po prysznicu, wtedy ten zapach jest w miare normalny, jednak gdy wstaje czuje, ze moja skora ma taki dziwny, nieprzyjemny dla mnie zapach. obecnie uzywam johnson\'s - holiday skin dla normalnej do ciemnej karnacji chociaz sama mam bardzo jasna i jestem zadowolona. smaruje kiedy przyjdzie mi na to ochota. ostatnio jakies 4 dni temu a moja skora ma ciagle ladny odcien :)

Gość pytanie o balsam
Bardzo dziękuję za odpowiedzi. :-)

Gość anula_____
ja uzywam Dove i polecam go bardzo,nie robi plam ,ładnie pachnie a "opalenizna "nie jest pomaraczowa.Jak sie go nie uzywa 3-4 dni to opalenizna "schodzi" wiec lepiej tak co2-3 dni uzywac ZEBY NIE BYłO PLAM JAK BEDZIE SCHODZIł. A garniera nie polecam-kolor opalenizny po pierwszej aplikacji pomarańczowy(wersja dla jasnej karacji) ,były plamy po zastosowaniu.