Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia_25

Co na prezent dla 6-cio i 3-latka ?

Polecane posty

Gość ciocia_25

Witam... Mam do Was pytanko. Wybieram sie z wizyta do dalszej rodziny, ktorzy maja dwoch chlopcow w wieku jak w temacie. Co dla nich kupic? Nie mieszkam od dawna w Polsce, wiec nie wiem czy kupic im jakies zabawki, jesli tak, to jakie, czy cos innego. Moje pytanie kieruje do mam chlopcow w tym wieku, moze podpowiecie mi z czego oni byliby najbardziej zadowoleni. Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Gość Ratujcie
Mój syn (6 lat ) w twj chwili przepada za robotami(transformatorami).Taki robocik który zamienia się po przebudowaniu na np samochód lub ptaka.W sklepach z zabawkami jest tego dużo.Bardzo lubi też klocki magnetyczne ale to już więkrzy wydatek.

Gość Ratujcie
Zbiera też auta sterowane,takie pożądniejsze(dba o zabawki i raczej się nimi nie nudzi) więc nawet więkrzy wydatek nie idzie na marne.

Gość ciocia_25
Do Ratujcie : dziekuje slicznie :)

mój sześciolatek uwielbia smoki i wszystko, co się z nimi wiąże, dowiedz się może czym interesuje się ten chłopiec, na pewno jest coś takiego,

Gość ciocia_25
Dzieki Grubalola, dowiedziec sie co oni lubia to raczej nie moge, jest to dalsza rodzina, wyjezdzam za kilka dni, wiec nie mam mozliwosci rozmawiania z ich rodzicami....

Mój syn jest co prawda nieco starszy, ale niezawodnym prezentem jest puzzle i lego. Na lego zawsze podany jest wiek, dlatego nie miałabyś problemów z zakupem. Doskonałym prezentem jest też cos takiego: http://www.allegro.pl/item194602846_wader_miasteczko_kid_car_8m_drogi_.html http://www.allegro.pl/item194602853_wader_mega_garaz_z_3_metrowa_droga_.html Nie wiem czy te zestawy wadera są dostepne poza Polską, ale pewnie znajdziesz coś takiego również produkcji innych firm. (to oczywiście propozycja dla trzylatka)

Gość ciocia_25
Millargros - wielkie dzieki :)

Moje uwielbiają od zawsze wielkie dinozaury gumowe, mają już kilka półek i widzę, że jak przychodzą koledzy to wszyscy się chętnie nimi bawią.

Gość ciocia_25
Mama trojeczki - dziekuje :) Jeszcze raz dzieki, dla wszystkich. Lece na zakupy.