Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mysle ze..

Czy zasadnicza szkoła zawodowa to wstyd w tych czasach???

Polecane posty

Gość ja mysle ze..

to wcale nie wstyd..i coraz wiecej kudzi mowi ze woleli by chodzic do zawodowki niz do jakiegos liceum..ja załuje ze poszłam do liceum:( teraz bede miec po nim wielkie gowno:(

Gość zgadzam sie z poprzedniczką
ja poszłam do liceum, na studia i mam gówno wielkie teraz...pracy pewnei nei znajde...porazka...

Gość wstyd to krasc

Gość ja mysle ze..
ja chyba zrezygnuje z liceum i pojde do zawodowki na fryzjerke..przynajmniej bede miec robote a tak to po studiach bede wykształcona bezrobotna:(

a ja mysle ze warto isc na studia ...Jak to powiadaja pracodawcy: Jak bede mial do wyboru to do lopaty wezme sobie magistra zawsze to lepiej otaczac madrzejszymi od siebie ;)

Gość tak to jest
magister nie pójdzie do lopaty:o taka prawda:o jak juz jestes w liceum to zainteresuj sie przedmiotami scisłymi i idz na uczelnie techniczna.. teraz absolwenci politechnik sa poszukiwani.

Gość eeeeeeeeeeeee
ja tez zaluje, ze do lo poszlam. mloda i dlupia bylam, moglam technikum :(, choc to rok dluzej. albo nie isc na studia po maturze, tylko studium zrobic, do roboty i na zaoczne

Gość Laska-może kiedyś
zanim skończy te studia to już nie będą poszukiwani-co chwila zmie nia się zapotrzebowanie w zależności od tego jaka grupa zawodowa ucieknie za granicę