Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobitkaaaa

Jako kobieta stwierdzam, ze faceci sa jednak bardziej inteligentni

Polecane posty

Gość Kobitkaaaa

Patrzac na posty na forum uwazam, ze kobiety sa puste, zawistne. Powstalo juz setki tematow. Wystarczy, ze ktos wklei zdjecie pieknej kobiety, od razu chmara zazdrosnych dziewczyn wypisuje bzdury. Czemu dziewczyny jestescie takie zawistne? Mezczyzni tez zazdroscza sobie urody, samochodow, kobiet, pieniedzy ale nie robia to w taki prostacki sposob jak wy:(

Gość powiem
sztrasznie generalizujesz , po wypowiedzich widać ile kto ma lat , może lepiej zwróć na to uwage ?

a po drugie wnoski wyciagasz z internetu, a wiec sa nieprawdziwe...to nie jest realny swiat:O

Gość prawy nr któryś tam
kobiety okropnie się obgadują za plecami wiem bo chodziłem do klasy jak się uczyłem w technikum 25 dziewczyn i ostatnio w pracy gdzie większość baby to wszystkie się obgadują... Jakie to jest beznadziejne niby gadają z kimś normalnie a za chwilę jak wyjdzie to obgadują go a potem jak wyjdzie następna to tą co przed chwilą z nią obgadywały obgadują! I każda tak samo jak tu twierdzi, że nie obgaduje... Ale widać nie można być kobietą, żeby to racjonalnie ocenić :-) tzn. ja rozumiem, że normalna kobieta trochę poobgadywać i poplotkować sobie musi, ale czasem jest znaczna przesada w tym...