Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

skoro jest też plebiscyt na największą osobowość

Polecane posty

pod kątem erotyzmu, to muszę się wypromować. Mam nadzieję że pamiętacie o moim problemie... tzn. \'czy to normalne\' mieć ochotę na kąpiele z kaczuszkami gumowymi. Otóż, nabyłam wreszcie (uwaga też na mój materializm!!!, może do innego rankingu się przyda) 2, słownie: dwie kaczuszki gumowe celem kąpania się z nimi. Służą mi również jako mały fetysz, trzymam je na laptopie, żółta po prawo, niebieska po lewo. I co jak mi idzie pijar?

Gość upupupupupkłapkłapkłap
no co jest?! niekt nie pamięta emetofilii i nekrofilii w moim wydaniu!? no co jest!!! tu potrzebny jest bardziej zmasowany atak!

nie ma takiego plebiscyty - czytaj idiotka z łaski swojej :O, ludzie, jaka TY pusta jesteś :O :O :O

nie Ty naprawdę czytać nie potrafisz... to jak się pisać nauczyłaś? zaskakująca jesteś! Nie ma takiego tematu pusta bańko!

A właśnie że jest! Patałachu! Te linki praktycznie nigdy nie działają! Trzeba się wykazać wystarczającym debilizmem, żeby wykasować numer bieżącego topiku i wpisać numer szukanego topiku po równa się! Plebiscyt-Największa Osobowość Kaffe 15:37 Jpjrz erotycznego tak, dla odmiany

Co za kretynka dla mnie możesz wygrać plebiscyt nawet na największą kurewkę i mogę się tym zająć!