Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie

szczeniaczek -uczniaczek-fajna jest ta zabawka?jakie piosenki i wierszyki spiewa

Polecane posty

Gość podpowiedzcie

Gość podpowiedzcie
bo nie wiem czy kupic czy nie kupowac

Gość idź do sklepu i sobie włącz i
przesłuchaj :D JA tak zrobiłam i podobała mi się :D Mojej małej kuzynce też bardzo się podoba :)

Gość podpowiedzcie
mieszkam na wiosce i tylko allegro mi zostaje

Gość podpowiedzcie

Gość podpowiedzcie

a ile ma to dziecko?, moja córeczka dostała na roczek i jakoś szczególnie zachwycona nie była. Owszem pooglądała, poprzciskała i rzuciła w ką. Teraz ma 14,5 m-ca i na nowo odkrywa szceniaczka, tańczy przy piosenkach, pokazuje części ciała, tuli go i całuje...

Mój tez dostał go na roczek i go uwielbia. To kilka wierszyków: Ciasto lep Ciasto gniec Panie piekarzu chce szybko ciastko zjeśc Lep je gniec je zrób z literka c upiecz w piekarniku dla dzidzi i mnie Kiedy bardzo cieszysz sie w dłonie klaszcz Kiedy bardzo cieszysz sie w dłonie klaszcz Kiedy bardzo cieszysz sie Twoja buzia smieje sie Kiedy bardzo cieszysz sie w dłonie klaszcz umiesz zwiesic uszy w dól by dynadaly w przód i w tyl czy potrafisz je poplątać w słupeł lub kokarde związac Poza tym nazywa cześci ciała takie jak noga, zółta stopa, ręka, ucho, nosek brzuszek mówi apsik, łaskoczesz itp a po chwili jak leży zosatawiony sam to mówi kocham cię albo przytul mnie lub widzę cię

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin