Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domininkk

mój chłopak ma małego zaledwie 12cm nie wiem co mam robic

Polecane posty

Gość domininkk

hellp chodz nie jestem dloswiadczona kobietom w sex to wiem ze 12cm to mało chodz bardzo kocham mojego misia to sex znim jest jakis dziwny nie daje mi tyle przyjemnosci co cchiał bym zebymi dało

Gość durnaaaaś
oj durnaś....

uprzedmiatiawiasz go, banalizujesz i sprowadzasz do tego. To on powinien z tobą zerwać, żeby się od cienie uwolnić i móc naprawdę szukać szczęścia.

Gość domininkk
wypraszam sobie takie teksty to nie moja wina ze dziwnie sie znim kocha chodz nie mam rozsciagnientej cip;;ki bo on mnie rozdzieliczył i poza nim nie miałą inego faceta ale sex znim jest jai dziwny mało czuje jest słodki ale nie czuje go w crodku

Gość domininkk
np. jak kochamy sie w pozyci od tyłu to on nie siega i strasznie głupio sie on czuje i ja tez bo wiele pozyci jest nie dostepnych dla nas

przesadzasz, w zyciu bym nie pomyslala zeby rzucic faceta ze wzgledu na jego penisa :) Twoja pochwa tez nie ma 20 cm wiec nie przesadzaj ze nic nie czujesz. Jesli facet nadrabia czuloscia, zaangazowaniem i wszystkim tym co trzeba to nie ma co narzekac! Mysle ze jest wiele innych wspanialych cech ktore posiada Twoj facet, w sprawach lozkowych mozna sie jakos \"dotrzec\" i miec wspanialy seks nawet jak facet ma 12 cm. Poza tym 12 cm to nie tragedia.

Gość domininkk
nie podszywaj sie pom moj nip.... nie siega bo cały czas mu wypada i mało co czuje prawie nic nie weim moze zemną jest cos nie ta ze ja mam za szerokom

Jak nie sięga to chyba raczej ma mniej niż 12cm :O Szukajcie odpowiedniej pozycji, bądźcie dla siebie czuli, dotykajcie siebie nawzajem w intymne miejsca... A kochaliście się w pozycji \"na jeźdźca\", twarzami do siebie lub odwróconej? Wydaje mi się, że taka będzie odpowiednia, możesz się pochylić do przodu lub wygiąć do tyłu. Musicie poeksperymentować. A przede wszystkim musisz być trochę egoistyczna by znaleźć najlepsze pozycje. Powodzenia życzę. P.S. Twa ortografia mnie przeraża :O

Gość kto ci sie dziecino
pod NIP podszywa??? a może pod regon ;)

Gość ijhoip
hahahahahaa ta dziewucha to nie dojeb

Gość pawell
dominiko dziwne bo sam mam małego i dziwnie sie składa ze na 12cm systematycznie uprawiam sex z moim kotkiem!!!! i jakos od tyłu dobrze mi idzie prawie cały wchodzi a w obwodzie mam 13,5 cm i iel to wystarcza i co naj czuje go chodz miał juz przedemną facetów z wiekszymi ;.... jestes jakas dziwnie dziwna

Gość Anecccczzzzqqqa
12 cm ne ma lipy! Mój facet ma naprawdę mały interes tzn. 7cm w wzwodzie i 2.5 cm obwodu , w zwisie z 3cm jak u niemowlaka a ma 24 lata dlatego też nie korzystamy z jego sprzętu gdyż nie byłam w stanie wyczuć jego wątłego wacusia , pozostała nam rączka lub wibrator bądź zakładam mu strap-on a potem zamieniamy role i ja go od tyłu na czworaka atakuje i mam w tedy 25cm a on tylko 7cm P.S 2 x próbowaliśmy jego kolibrem , większe wrażenia uzyskałam najmniejszym paluszkiem co mam z nim zrobić

Gość gość
Skoro suko nie masz rozciagnietej cipki to powinnas go czuc normalna kobieta czuje nawet 10

Gość gość
Masz rozjechana