Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Infiniti

Ktora kobieta lubi opowiadania erotyczne ...?

Polecane posty

Ma ktoras kobieta na erotyczne opowiadania ? Chetnie cos poopowiadam :)

Gość ghfgf
ja jestem facetem i nie lubie .KObiety chyba tak ,bo one nie sa takimi wzrokowcami

Gość ostra jazda
fajne to opowiadanie tylko ze one wcale nie bylo erotyczne! niemozesz nic napisac o ostrym seksie np**

Gość opowoiadanie jest super
prosze o ciag dalszy! ;) mi sie podobalo ;)

Gość Pantomima
Opowiadanie jest idiotyczne...

Gość mnie podniecilo
..a jestem kobieta i to hetero ;) po prostu sama lubie sie piescic, dlatego to na mnie podzialalo. ciekawie piszesz, mozesz nam smialo cos opowiadac ;)

Gość mnie podniecilo
ok, skoro takie toto slabe, to moze podajcie strone gdzie mozna znales lepsze ok?

Gość Pantomima
No ale to kończenie na twarzy koleżanki i ssanie sutków to przesada ;)

Gość podobno najlepsze pisze
prxedluzacz orgazmow :-p

Gość mnie podniecilo
no moze, ale to przeciez fantazyjka ;)

Gość mnie podniecilo
private78@go2.pl slij lub slijcie ;)

Gość mnie podniecilo
tylko uczulam z gory - zadne scaty, pissy i dominacja! bo sie obraze (a jestem tu nowa ;))

Gość odbierz
mnie podnieciło - @

Gość mnie podniecilo
dziekuje!

Gość nie dziekuj
teraz czakam na cos od Ciebie :D

Gość rzucil mnie na stół
jednym szarpnieciem zerwał ze mnie stringi i brutalnie wślizgnął sie we mnie. Posuwał mnie jak dzikie zwierze trzymajac mnie krotko za włosy. Nie pozwala mi sie spełnic i za kazdym razem gdy bylam juz blisko dawał mi mocnego klapsa lub szarpal mnie za włosy. Tak mocno mnie rżnął, że przepchnal wraz ze mna cały stół przez pol pokoju. - Najpierw Twoj pan dojdzie, a ty ani się waż! - krzyczal. Ciezko bylo sprostac tym zadaniom, bo robil to bardzio brutalnie, za az momentami tracilam swiadomosc. W koncu poczulam wyjatkowo mocne wtargniecie i po chwili sie zatrzymal, a z pomiedzy moich ud wyciekła goraca sperma. Wyszedł ze mnie, ale nie na długo, jego żylasty penis wcale nie opadał, wrecz przeciwnie, zaczynam sie jeszcze bardziej pręzyć. Wkładał mi palce do pochwy i bawił sie mna coraz brutalniej. Pochwili poczułam jak wsuwa sie do mojego tyłka i znow zaczyna ostre rżniecie. Bolalo mnie na poczatku, ale zacisnelam zęby, wiedzialam ze moje prostesty na nic sie nie zdadza. Zanim zdazylam przywyknac do mocnego posuwania poczulam cos jeszcze. Wciskał mi teraz na siłe wibrator do mojej uspermionej cipki. Myslalam, ze mnie rozerwie, ale z drugoej strony bylo to na tyle podniecajace, ze chcialam tego. Po chwili w środku poczulam rozkoszne pulsowanie i na chwile sie zatraciłam...

Gość wrefwfw
och jej... po prostu uwielbiam takie jak to otatnie!!! (zwłaszcza jeśli nie rażą mnie pod względem językowym, bo błędy potrafiłyby mnie zniechęcić nawet do najbardziej inspirującej wyobraźnię treści)

Gość rzucil mnie na stół
dzieki :)

Gość rzucil mnie na stół
moze pozniej, teraz nie mam weny ;)

Gość noico-ewelina
hehehehe troche zabawne ale może być....:) ostatecznie

Gość opalalam sie na balkonie
obserwujac leniwie prace robotnikow ocieplajacych moj blok. Zamknelam oczy i zaczelam powoli odplywac, gdy uslyszalam jakies kroki blisko siebie. Spod zmruzonych oczu dostrzeglam zarys sylwetek dwóch robotnikow krzatajacych obok mnie. Czułam ich ukradkowych wzrok na swoim ciele, ale nie czulam sie skrepowana, wrecz przeciwnie, zaczelam czuc niezdrowe podniecenie i ledwo moglam ukryc swoj nierówny oddech. Poczulam, ze krew zaczyna mi szybciej krążyć. Zamknelam oczy udajac, ze nie zwracam na nich uwagi. Nagle poczulam, ze ktoś powoli gładzi mnie po wewnetrznej stronie uda. Zerwalam sie z lezaka i zobaczylam przed soba jednego z robotnikow, który bezczelnie gapił sie miedzy moje nogi i głaskał moje udo. Juz mialam krzyczec, kiedy zdecydowanym ruchem zatkał mi usta i nakazał mi milczenie przykładajac palec do swoich ust. - Ciiiii... - zasyczal z lubieznoscia i jego ręka zacisnęła sie z całej siły na mojej piersi. Zaczal mnie natarczywie obmacywac rozgladajac sie czy nikt tego nie widzi, a ja nie wiem czemu, poddalam mu bez slowa. Wciagnal mnie do mieszkania jak tylko przekroczylismy prog pchnal mnie pod sciane. Stanął za mną i tylko czulam jego lubiezny dotyk i twrdość przyrodzenia, którym sie o mnie ocierał w górę i w dół. Zaczął mi wymierzac mocne klapsy rozszerzajac przy tym moje wargi sromowe. Bez ogródek zaczal wkaladac mi palce do pochwy, napierw powoli jeden, potem coraz wiecej. Po chwili probowal na siłę wcisnac mi tam cala reke, rozciagal mnie tam bezlitosnie, bolalo mnie to, ale stalam jak sparalizowana nie wydajac nawet dzwieku. Bylam zbyt wąska, wiec w koncu zrezygnowal, jednak zanim zdazylam ochłonac poczulam jak wchodzi we mnie i zaczyna mnie mocno pieprzyc. Własciwie to on nasadzal mnie na członka, robil to szybko i zdecydowanie, Przy tym sciskał moje sutki z całej siły, bo powodowało to mieszanke przeszywajacego bólu i rozkoszy. Nagle głosno zagwizdał, nie wiedzialam co jest grane. Nie minelo kilka sekund, a do mojego mieszkania weszło jego dwóch kolegów, młodych chłopaków, mieli moze po 20 lat. - Patrzcie i sie uczcie - rzucił do nich nie przerywajac rżniecia -ona ma jeszcze 2 dziury do zapełnienia, zabierajcie sie za nia - po czym zaśmiał sie lubieznie. Poczułam jak sciąga mnie w dół na kolana nie przerywajac sobie. Jeden złapał mnie za twarz i wymierzył mi lekki policzek. Po chwili pieprzył moje usta, a drugi wszedł pode mnie i cos szepnal temu co mnie posuwał. Czułam, ze sie ze mnie wycofał. Nie na długo, bo młody posadził mnie na swoim sztywnym fiucie, a jego starszy koleś dobrał sie do mojego tyłka. Wszedł od razu, na siłę i na dodatek do samego końca. Poruszali sie naprzemian, co mnie bolało i było strasznie upokarzajace. Pierwszy doszedł ten, któremu robiłam laske, ubryzgał moja twarz w spermie i stanął teraz obok nich. Złapał mnie za biodra i poruszał mna tak, aby tamtym dwóm było jeszcze lepiej. Poczułam tylko jak wycieka ze mnie sperma, a oni rozmazuja ja po calym moim ciele. - Dobra suka, teraz tu leż i nie nie odzywaj sie dopoki nie wyschniesz. Pamietaj, nie widziałas nas nigdy na oczy i nic nigdy sie nie wydarzylo - syknął prowodyr. Cała trójka wyszła niespiesznie odpalając papierosy, a ja leżałam lekko oszołomiona tak długo jak mi kazali...

Gość opalalam się na balkonie
to było fajne..mnie tez kręca takie opowiadania

\'Widział ją lekko błyszczącą odbitym blaskiem księżyca zaglądającego przez okno. Na jej ciele lśniły jeszcze kropelki wody... ślad niedawnego prysznica. Nigdy nie wycierała się po wyjściu spod niego. Przychodziła do łóżka mokra. Lubił to. Lubił kiedy dzieliła się z nim tymi kropelkami. Pochylił się nad nią ... i ustami zebrał piewsze krople z jej ramienia .... lekko poruszyła się ... przywarł szerzej do niej ustami i sunąc po ramieniu w dół ... napotykał coraz to nowe krople ... Kroczył wilgotnym śladem i taki też zostawiał za sobą ... sunął w dół. Poczuł że przebudził jej zmysły, lecz wciąż leżała bez ruchu ... jego usta zaczęły zbierać krople z jej bioder... polizał ją ... uwielbiał to robić ... przesunął językiem po jej pośladku ... nigdy nie umiał sobie tego odmówić ... przeciągnęła się lekko i powoli przekręciła na plecy ... miał teraz przed sobą jej biodra ... jej ... miejsce, w którym zbiegają się uda, tworząc cudowny trójkącik ... źródełko rozkoszy ... źródełko jej rozkoszy ... źródełko jego pokusy. Znów okazała się silniejsza ... znowu jej ulegał ... pochylił się i położył na niej usta ... przywarł mocniej ... drżał czując jak ciepło jego oddechu sprawia, że rozchyliła lekko uda wpuszczając go bliżej siebie ... był tam teraz mocniej ... wysunął język i poczuł jej smak ... Znał go na pamięć a mimo to zawsze był dla niego niespodzianką ... i tym razem też poczuł lekkie mrowienie ... wysunął odważniej język i zaczął pieścić ją ... odetchnęła głębiej i zamruczała ... odgadując jego zamiary podała mu swoje biodra ... jej dłon znalazła się tuż obok jego ust ... wsunęła się na chwilę między nie ... by po chwili podać mu jej skarb .... szerzej rozchyliła palce ... rozsuwając jednocześnie płatki jej kwiatu .... miał ją teraz przed sobą ... różowa wilgotnym ciepłem ... przesunął językiem ... samym koniuszkiem przez jej środek ... głęboko ... aż odnalazł wejście ... zanurzył się w niej ... usłyszał jej ciche westchnienie ... poruszyła biodrami ... chciała go ... szukała nimi jego pieszczot ... chwyciła jego głowę i przycisnęła do siebie .... wbił się w nią językiem ... i wiercił ... wirował ... krążył .... przesunął usta wyżej ... znalazł ten punkcik ... nabrzmiały guziczek ... objął go ustami i zaczął ssać ... ssał muskając jednocześnie ją językiem ... słyszał jej szybszy oddech ... zaczął krążyć wokół tego miejsca językiem ... zataczał kółka ... przemykał po nim ... coraz szybciej ... przywarł mocniej do niej językiem i zaczął poruszać głową ... przyciskała jego głowę teraz obiema rękami .... pragnęła tych pieszczot mocniej ... poczuł jej uda na swoich ramionach ... zacisnęły się na nim .... przerwał ... przerwał tą pieszczotę by sunąć ustami po jej brzuchu ... zmierząc szybko ku jej piersiom ... nie czekając na jego pieszczoty już były sterczące .... chwycił ustami jej twardy sutek ... drażnił językiem ... złapał zębami i lekko pociągnął .... znowu usłyszał jak głośno westchnęła ... jej dłoń ... znalazła się nagle na jego udzie .... i szybko powędrowała ku niemu ... był twardy ... był twardy odkąd przyszła do niego ... poczuł jak go masuje ... jak przesuwa po nim dłonią .... jak ujmuje w dłoń jego jądra ... i znowu jej palce wędrowały po nim .... aż na sam czubek .... objęła go ... i przesunęła dłoń ku dołowi .... poczuł jak naciąga na nim skórkę ... jak z wyraźnie zarysowanym swoim kształtem sterczy mocno w jej dłoni ... zapragnął jej ... zapragnął jej wilgoci ... jej ciepła ... przysunął się do niej i ... zanurzył leciutko ... kochał tą chwilę kiedy czuł jak otula go jej ciepło .... pragnął jej mocno ... pragnęła go mocno .... zdecydowanym ruchem bioder ... wszedł w nią ... głęboko ... aż do końca ... zamarł w niej na chwilę ... przyklejony biodrami do jej bioder .... zaczął poruszać się w niej ... oboje chcieli siebie nawzajem ... oboje pragnęli swej rozkoszy .... nie chceli czekać ... przyjmowała go pełna ... ofiarowując mu się szeroko ... był dla niej ... szybko i energicznie ... widział jej przymknięte oczy .... widział jej falujące w rytm jego ruchów bioder piersi ... położył na nich dłonie i zaczął je masować .... złapał w palce sutki .... drażnił je ... pociągał lekko ... zaczęła jęczeć .... jego oddech stawał się szybszy ... kropelki wody które widział na niej .... lśniła wciąż nimi ... klęczał teraz u jej bioder ... wyprostowany ... z szeroko rozstawionymi kolanami ... chwycił ją mocniej za uda ... uniósł je ... oparła je na jego ramionach .... przytrzymywał ją za uda kiedy wbijał się w nią raz po raz ... coraz szybciej ... coraz gwałtowniej ... coraz głośniej ... oboje oddychali głośno ... jego biodra uderzały o nią ... byli coraz bliżej ... widział jak zaczyna się wyprężać ... jak odchyla głowę ... poczuł jak przez jej uda przebiegają dreszcze ... jak jej muszelka chwyta go mocniej ... poczuł jej skurcze .... jęczała głośno wyginając się i uciekając na boki ... nie przerywał ... poruszał się w niej wciąż mocno ... aż wreszcie poczuł fale gorąca .... wyprężył się ... wysunął się z niej ... chwycił swą rozedrganą męskość w dłoń ... poruszał dłonią masując się w ich rytmie ... wreszcie jęcząc poczuł jak spływa z niego fala rozkoszy ... jak wytryska z niego gęsty strumień spełnienia ... jak gorące krople tryskają na jej ciało ... na jej piersi .... na jej brzuch ... na uda .... wsunął się w nią znowu głęboko ... i opadł na nią ... poczuł jej ciepło .... poczuła na sobie jego ciężar ... czuła go wciąż w sobie ... wypełniał ją ... drgał w niej jeszcze ... i ostatnie krople rozkoszy wypływały z niego ... do środka ... w niej ... mieszała się ich rozkosz ... przytuleni leżeli obok siebie .... wciąż jeszcze oddychając szybko ... wciąż jeszcze z głośno bijącymy sercami ... wracali powoli do świata ... wzrok odnajdywał na nowo szczegóły ... docierać zaczęły do nich odgłosy świata ... innego niż oni sami ... Leżeli spleceni uściskiem .... a księżyc ... wciąż łaskawie spoglądał na nich ... pieszcząc ich swym chłodnym blaskiem .... znów był świadkiem ich spotkania ...\' _W_

Gość piszcie piszcie